Avem o problemă.

avem o problemă

Și când avem, mă refer la mine și încă vreo două-trei blocuri din preajma mea. Să zicem că am fi în total trei blocuri care au de suferit din cauza unei ciuperci montate pe zona verde.

Nu, serios. Adică nu ne văicărim doar așa să ne aflăm în treabă. Locul acela unde se află ciuperca este un focar de infecție. Atâta mizerie și distrugere cât am văzut acolo, rar mi-a fost dat să văd. Toți boschetarii și țiganii și-au făcut culcuș acolo. Scândurile care o înconjoară arată sub orice critică. Lumea se adună acolo și consumă băuturi alcoolice, chiar dacă la doar 25-30 de metri se află un părculeț pentru copii.

Am sesizat de nenumărate ori primăria și se pare că li se cam rupe. Adică, așa în stil mare. I-am rugat să o mute de aici, să o ducă în altă parte, unde cred ei că ar putea „ajuta”.

Deocamdată nimic. Așadar, dacă știți cumva alte soluții prin care să ne ajutați, v-am fi recunoscători :).

6 Comments

  1. Singura solutie echitabila e sa o montati pe strada primarului, ca tot a venit acasa si nu are la ce sa priveasca pe geam.Mi-l si imaginez, el cu gura mare la geam si „haita” de drojdieri la gard aruncand cu sticle inspre termopanele lui kake.Dade ni’l rezolva asa subit.

  2. @george,

    Mda. In orice caz, azi ne-au raspuns la solicitare. Pana cand vor decide ce si cum cu ea, vor intensifica patrulele de PL. Om vedea. Suntem cu ochii pe ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*