Baia Mare, e orașul care…

hcm baia mare in grupele cl

…două echipe de poveste și ambele în grupele celor mai importante competiții intercluburi la handbal. Dacă Minaur s-a calificat în grupele CL din postura de campioană, HCM a fost nevoită să treacă pe chinurile grupei de calificare. Sau cel puțin așa am crezut câțiva dintre noi.

Însă, cine a văzut meciul de ieri după masă, a putut observa că echipa sufletelor noastre nu a avut nici cea mai mică emoție în fața unei echipe de top din Europa. Am dat cu ele de podeaua sălii din Baia Mare. Am jucat dezinvolt, de plăcere, fără nici cel mai mic semn de nervozitate. Am jucat ca și o campioană, ceea ce și suntem!

Acum ne așteaptă o grupă și meciuri grele. Sper ca măcar la aceste meciuri publicul băimărean să fie un pic mai activ și mai numeros. După mult timp, am văzut locuri libere berechet aș spune eu, la meciurile europene disputate de HCM Baia Mare. Care a fost problema oare?

Până acum, era problemă că nu sunt prețuri pe măsura competiției. Acum că a fost, sala nu s-a umplut. Au fost și materiale promoționale. Nu a fost nu știu ce înghesuială nici pe acolo. În fine. Despre asta într-un alt material.

Felicitări HCM Baia Mare! Felicitări fetelor! Congrats Lois!

2 comentarii

  1. preturi decente ??? sa fim seriosi,de aceea au fost locuri libere,din cauza preturilor,nu poti cere 50 lei pe echipe no name sa fim seriosi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*