Băimărene, pentru tine cum e domnul primar?

locuri de muncă în baia mare

Așa, înainte de alegeri. Mă rog, înainte de campania electorală. Voi ce părere aveți despre actualul primar? Eu vă spun sincer, are unele idei bune, dar modul în care se comportă lasă de dorit. Dar poate sunt eu mai „fițos”. Însă, ceea ce vedeți în filmare de mai jos se potrivește ca o mânușă pentru noi, cei care contestăm anumite ieșiri, proiecte etc ale actualei administrații.

Deci, băimărene, pentru tine cum e domnul primar?

9 comentarii

  1. Pentru mine este un nesimtit, M-a injurat ca la usa cortului cand l-am claxonat ca a iesit ca vita din masina personala si era sa ii lovesc portiera. M-a injurat in ultimul hal in loc sa isi ceara scuze ca nu era atent.

  2. Sa vina DNA-ul sa ii dea o pereche de bratari. Catalin Chereches este un HOT. nu un bun gospodar al Baii Mari.

  3. Este un om bun care a făcut și face lucruri ptr. BM Să-mi spuneți mie ce au făcut ceilalți primari care au fost înainte de el. Toți care îl jignit nu meritați nici un leu sa vad eu dacă ați putea să faceți tot ce face el pana în acest moment

  4. Moise….cu banii pe care i-a avut la dispozitie, eu as fi facut mult mai multe pt oras. Cum? Simplu: Nu as fi furat din ei.
    Mi-a placut la inceput…dar nu il mai votez a doua oara. Prea multa grandomanie strica, iar unii din echipa lui nu sunt profesionisti deloc, dimpotriva. Se incearca in presa manipularea la greu, iar mie una nu imi place sa fiu luata de proasta sau sa gandeasca altii in locul meu. Da, s-a ridicat peste Anghel ca si realizari in privinta orasului, dar in spatele cortinei doar ei stiu ce invarteli au facut. El oricum va pleca la un moment dat din Primarie, iar noi, ca oras, vom ramane sa platim datoriile pe care le-a facut el in numele orasului.

  5. Bă voi sunteți tâmpiți. Mai lăsați-mă că o făcut sensuri giratorii și că el a fost cel mai bun de până acum. A făcut că acum sunt fonduri, că sunt proiecte Europene. Și Anghel a fost un inapt, toți sunt. Voi ăștia de comentați or sunteți la o vârstă la care stați în casă și ieșiți doar după o pâine or vă mulțumiți cu ceea ce este, că duh, mentalitate de „român” ar zice uni. Eu unul nu mă mulțumesc cu puțin, am alte aștepări. „Păi de unde bani?” Sunt bani, doar că sunt cheltuiți aiurea sau prea mult pentru prea puțin. Voi nu vă gândiți, voi credeți că nu sunt banii voștri deci, dar sunt. Ți se pare că nu te afectează pe moment, poate așa e, dar copii tăi o să resimtă faptul că tu ai fost la Eurovision și la Sărbătoarea Castanelor să-l vezi pă Conectăr. Revenind la primar, e de admirat, se pricepe la manipulat. Păi din câte lucruri a scăpat mă? A scăpat și doar ăștia care au ceva în cap țin cont de ele, nu babele de-l laudă. Crezi că lor le pasă că e cercetat de DNA? Lor le tragi asfalt la scară și pui doi copăcei și sunt mulțumite, vai ce primar gospodar ce harnic. Gospodar my ass. Și acuma că s-a dat cu bicicleta numai pt poze, păi marș acasă, e așa de fake totul, dar oile nu se prind. Bă de-ar fi să-l vadă lumea de câteva ori pe săptămână că se dă cu bicicleta ar fi STAS, dar așa… chemi pozaru să-ți tragă două poze să bagi un citat și fraierii cred. Dar toți care candidează acum fac așa. Merg strâng o pungă de pe jos și sunt atenți să-și tragă poză să vadă oile. Tot Cherecheș o să iasă, degeaba candidează restu, degeaba. Singura șansă e să-l ia DNA, dar nu prea cred, că le are cu șmecherile băiatu. Și dacă l-ar lua nu știu cum ar fi că vine altu, poate mai inapt. Am deviat de la subiect, doamne ajută.

  6. E un gunoi de om, bolnav de sete de putere. M-a tinut trei ore la rand la audienta si apoi a plecat sa o r******e pe r*******a aia de Somay, o t*******a promiscua, fosta prestatoare pe zona Uranus, moima care a distrus emm din ordinul nemernicului, jigneste functionarele din primarie si suge banii orasului plus altceva. chereches a furat, mintit, manipulat, injurat pe toata lumea care nu e de acord cu el. A luat mita, a amenintat pe cine nu-l accepta, a lingusit, a pupat in fund si a regulat pe toate proastele care se visau madam primareasa. A cumparat ziaristii flamanzi pe care
    i-a platiti din bani publici si si-a aservit presa, societatea civila si mediul de afaceri. Daca nu-l ia DNA pana la alegeri trebuie alungat din oras cu gunoieri si soferi de la Urbis dupa el, pentru toate ticalosiile facute. Mi-e rusine ca sunt baimareanca. HUUUUO!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*