3

Băimăreni de unde vă cumpărați sandwichurile?

Știu, știu, într-o lume ideală le facem acasă și sunt cele mai bune. Dar, nu este tot timpul așa. Când munceam în oraș, recunosc că îmi mai cumpăram câte un sandwich de la Bizo. Preferatul meu era Sandwichul New York, cu muștar si multe alte bunătăți.

Dar am înțeles că nici cei de la Revoire nu rămân datori în ceea ce privește gustul unui sandwich bun. De Sandwich House cine ce are de zis? Nu am mâncat niciodată de la ei, cum nu am gustat vreun sandwich nici de la Le Bistrot.

Aștept opiniile voastre în secțiunea de comentarii. Gândiți-vă că faceți un bine pentru concetățenii voștri. Mi-as dori ca pe lângă localul menționat, să ne spuneți și preparatul vostru preferat. Hai că nu este așa de greu! Poftă bună!

3 Comments

  1. Inca nu am apucat sa gust de la restul, doar de la Bizo, acolo stiu ca merg la sigur. Nu pot sa numesc un sandwich preferat, toate pe care le-am cumparat de la ei au fost delicioase si satioase 🙂

  2. Sandwich House au nişte sandwichuri demențiale şi mai sănătoase. Au o multitudine de sortimente plus majoritatea ingredientelor sunt naturale. Imi place mult sandwichul cu ou, rucola şi capere. Însă au şi multe salate sau paste. Toate gata pregătite. Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *