Băimăreni, nu înseamnă nu!

nu înseamnă nu

Ieri am profitat de vreamea frumoasă, mi-am luat fetele și am vizitat Parcul Central din Baia Mare. Da, exact, acel Parc Central. Locul este frumos, nu mi se pare că s-a abuzat de betoane, dar na, nu sunt specialist. Lume multă, soare, sincer vă spun totul părea să fie perfect. Până când…

…am văzut că totuși, sunt în România. Acest parc are un labirint realizat din tuia (cred că așa îi zice). La intrarea în acest labirint scrie frumos, cu ROȘU, ca nimeni să nu treacă printre acestea. Ghici ce? Am văzut cel puțin 10 persoane care nu au ținut cont de acest lucru. Și nu, nu erau cetățeni de pe Craica. Am văzut multe locuri din acest labirint care au de suferit de pe urma acestor manifestări.

Dragi băimăreni, nu înseamnă nu. Iar dacă ne dorim civilizație, atunci zic să începem să ne comportăm și noi ca atare.

foto

9 comentarii

 1. Salutare Robi, Bucur la apel cu o intrebare… e cumva reversul a ceea ce ai scris tu aici. Suntem in Romania, Baia Mare, locul unde se face un labirint… interzis de parcurs. Care mai e sensul acelui labirint? Realmente rad de ma imprastiu ca eu nici nu stiam de existenta lui, dar faptul ca e scris cu rosu, „nu intrati” la intrarea intr-un labirint, e ceva glorios de stupid.

 2. @bucur,

  Poate m-am exprimat gresit. Nu scrie nu intrati in labirint, ci sa nu treceti printre tuie!!! Este chiar indicat sa intram, ca e fun, dar nu sa trecem prin gard.

 3. Ce ba! La mine in oras fac ce vreau! Da?! E orasul meu! Da?! Din banii mei s-a facut parcul, DA?! Si Turnul lu Stefan si Centru Vechi. Din banii mei, DA?!
  Nu imi spui tu mie ca nu e voie sa calc tuia, sa trec prin ea. DA? Saptamana trecuta s-a dat legea cu fumatu. Amu nu mai am voie sa-i afum pe altii. Eram fericit cand vedeam ca le dadeam cu emfizemu pulmonar peste tot.
  Macar vezi-ti de treaba ta. Ce te deranjeaza pe tine cand trec perpendicular sau diagonal prin labirint. Nu e treaba ta cum rezolv eu labirintul. Mie imi plac scurtaturile. DA?!

 4. Auzi mai By Mihaila Fumatu,cred ca habar nu ai ce inseamna „labirint ,daca treci prin tuia dupa placul tau,inseamna ca esti un trisor !!! Da iti plac scurtaturile distrugand zona verde ce s-a amenajat si din banii tuturor cetatenilor din acest oras Eu iti propun sa-ti scurtezi limba sa nu mai ironizezi pe alti.

 5. @cotos A, a, a… am inteles, groaznic, da. Oricum am ras bine, acuma-mi vine sa plantez tuie.

 6. @Mihaila Fumatu Ramai la joint-urile tale de soda caustica cu toluen, esti prost de bubui. Ba, nu e orasul TAU e orasul NOSTRU dobitocule, si chiar daca esti platitor de taxe, toti suntem, nu ai nici un drept sa distrugi.

 7. Aici este Seriful Intergalactic!
  Mihaila Fumatu! Te legi de parcul pe care l-am facut pentru cetatenii mei? Cand te prind Fumatule, am oameni care fac puscarie pentru mine. Las’ ca vezi tu! Azi am fost la Ubis si de acuma te calca autobuzele pe trecerea de pietoni!
  PS: Eu revin acuma sa-mi rezolv rubixul.
  @Bucur! Esti viitoarea mana dreapta a mea! Imi place de tine la maxim. Baia destept! Imi place mult cum te exprimi. Mandru sa te stiu roman adevrat!
  Intergalactic Sheriff Adjutant te fac!
  Best regards,
  El Imperador Maximus Sheriff Intergalactic de Baia Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*