Băimăreni, sunteți pregătiți?

promisiuni electorale

Pentru ce? Pentru campania electorală, bineînțeles. Și pentru multe, foarte multe promisiuni electorale. Unele mai vechi, probabil unele mai noi. Acum depinde doar de voi dacă mai credeți sau nu în ele.

Sunt sigur că toți candidații vor aduce vorba de zona Craica, cum au făcut și în alți ani. Problema este tot acolo, fără rezolvare. Vor vorbi cu siguranță despre locuri de muncă. Dar nu și despre parcuri industriale sau investitori. Să nu uităm de sport, care sigur se află pe lista de prioritate pentru majoritatea. Dar care suferă din ce în ce mai mult. De cultură nu mai zic nimic, asta știm deja că este extrem de importantă în prioada aceasta.

Oare ce ne mai pot promite candidații?

3 comentarii

  1. @cotos

    Robi, eu is din 1997 in Baia Mare, de atunci se tot aude de skate park in Baia Mare. Eu le dau timp, berechet, inca 20 de ani daca doresc dansii si tot nu o sa existe Skate Park in Baia Mare, iti promit. Ultima oara era vorba ca-l face in fostul strand. S-a spart si bula aia. Acuma vezi tu, cica vine facut langa stadion. Tu ai vazut locatia? NU AI UNDE SA ITI IEI AVANT MACAR. Santem de rasul curcilor daca triunghiul ala de 5 metrii ajunge skate park.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*