Băimăreni, unde vă schimbați cauciucurile de la mașină?

unde vă schimbați cauciucurile

Având în vedere că frigul și iarna sunt după colț, m-am gândit să aflăm pe unde își mai schimbă băimărenii cauciucurile. Nu de alta, dar sunt destul de multe astfel de locații prin orașul nostru. Poate sunt locuri unde se merită să mergem, poate sunt locuri pe care este bine să le evităm.unde vă schimbați cauciucurile

Eu vă spun sincer că merg pe str. Bilașcu (lângă școala nr.14), la Spălătoria lu Radu. Îmi place foarte mult modul în care muncesc băieții. Înainte de ei umblam la SnowFox, pe Independenței. Așa și așa. Am mai fost o dată și acolo pe Minerilor, dar am rămas cu un gust amar.

Poate știți voi alte locuri, cu prețuri decente și băieți harnici și pricepuți. Dacă da, vă rog să ne împărtășiți și nouă printr-un comentariu. Vom încerca să ținem cont de părerile voastre. Deci, Baia Mare, unde vă schimbați cauciucurile de la mașină???

2 comentarii

  1. este un loc bun in spate la Lukoil pe independentei după mall, au si noi si second. le comanda si le schimbă ei rapid. spor

  2. Eu le schimb pe strada Gării, pe colț, unde e magazinul de calculatoare Conseco. Băieții se mișcă repede și prețul e unul acceptabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*