Băimăreni, unde vă spălați mașinile?

spalatorie-auto-in-baia-mare

Eu recunosc că sunt mai comod și îmi duc „bolidul” la o spălătorie de pe strada Gheorghe Bilașcu, chiar lângă școala nr.14. Sunt foarte mulțumit de modul cum lucrează, iar prețurile lor sunt competitive. Dar având în vedere că orașul nu duce lipsă de spălătorii, ar fi bine să împărtășim opiniile noastre și cu alții.

Tot încerc să vă încurajez să comentați, la urma urmei asta este și scopul unui blog. Este important să fim informați, iar știm prea bine că informația parvenită din presa locală este infestată. De aceea este important să ne folosim de alte canale pentru a informa, comenta și dezbate.

Aici sunt liberi să posteze prețurile chiar și firmele de spălătorie auto. Nu îi costă nimic. Băimărene, un om informat, este un om câștigat. Așadar aștept sugestiile voastre.

8 comentarii

 1. Îmi spălam masina cu deosebită încredere la Crystal imediat după reprezentanţa Peugeot pe drumul spre Auchan.
  Au închis aşa că am mers în varii locuri …
  Nemulţumit peste tot de aviditatea cu care vor să îţi ia banii dar de lucrat cu material bune ioc.
  În spate la Tipografie se zgârcesc la ceară şi nu dau pe jante cu soluţie, aceeasi treabă pe b-dul Independenţei înainte de Dacia Service plus ca dacă îi spui muncitorului are neobrăzarea să-ţi spună că a dat dar n-ai văzut …
  Am să încerc şi Spălătoria sugerată de tine şi am să revin cu o părere de connaisseur 😀

 2. In gold Plaza când mai primim cupoane de reduceri, in parcarea auchan, la cristal(mai sus de auchan lângă ‘parcarea troleelor).
  Dar cel mai des mi-o spăl acasă, nu e greu!

 3. Eu merg la Petrom, la gara – 4,5 lei si spalare rapida 😀 Si masina, si motocicleta 🙂 Cea din urma o spal singur, stiu mai bine pe unde trebuie data apa si pe unde nu.

 4. Eu spăl la EXPERT WASH ABB langa TRIBUNAL , exterior de la 6 lei răpit si mult mai calitativ decât PETROM , ssi 21 RON interior exterior plus ceara

 5. Sincer, eu o spăl de unul singur la Lukoil, pe Bd. Republicii. O fisă de spălare costă 3 lei, cu 2 fise (6 lei) îți faci maşina bibelou. Merită să încercați şi voi.

  –––––

  Robert îți urmăresc blogul cu mare atenție.

  Numai bine!

 6. @catalin: Mersi si numai bine si tie. Sa stii ca eu nu am incercat inca nici la Petrom nici la Lukoil spalatoriile lor. Poate imi voi face cauraj de acum incolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*