Balul caritabil Banuț pentru Suflețel 2018

Balul caritabil Banuț pentru Suflețel 2018

Într-un decor magic, specific iernii, Balul caritabil Banuț pentru Suflețel 2018 va avea loc în data de 8 decembrie, începând cu ora 19:00, la Restaurantul Casa Crișan, aniversând astfel ediția cu numărul XVI a proiectului cu cea mai îndelungată tradiție în cadrul Rotaract Club Baia Mare.

Prin acest eveniment ne asumăm un rol important la investiția socială, având ca motor acțiunile pozitive, modelatoare de conștiințe și căi de dezvoltare în societatea în care trăim urmând cu strictețe și bucurie totodată deviza Rotaractiană : „Be the Inspiration”.

Ne luăm angajamentul în fața celor care ne vor fi alături că le vom oferi o seară plină de surprize, încărcată de emoție, dar și de voie bună, și toate acestea pentru a susține o cauză deja devenită tradiție pentru noi, ducând mai departe conceptul  “Renovăm o casă, dăruim acasă”.

Îi aşteptăm pe toţi cei care cred în umanitate, în faptul că împreună putem face bine, indiferent de formă şi cauză, atât timp cât rezultatul final este cel dorit. Cei ce pot susţine cu adevărat acţiunile de caritate, dorind să investească în fapte bune sunt așteptați la balul nostru, intr-un decor unic,cu gustări alese, o tombolă cu multe premii, licitaţie, multe momente surpriză şi în acelaşi timp inedite.

Fondurile strânse în urma acestui eveniment vor fi direcționate spre renovarea și igienizarea Casei de Tip Familial nr 1, pentru copii cu dizabilităţi, fiind astfel al patrulea proiect de acest gen, reușind cu brio la primele trei să  transformăm spațiul de locuit în unul mai cald, mai prietenos și mai propice pentru orice copil, fiind tot mai aproape de ceea ce noi numim “acasă”.

 

Participarea se face pe baza unei invitații achiziționate înainte, în urma unei donații de 150 de Ron. Pentru detalii legate de participarea la “Balul Caritabil Bănuț pentru Suflețel”, vă rugăm să luaţi legătura cu membrii Clubului Rotaract  Baia Mare sau pe pagina de facebook a clubului: www.facebook.com/RotaractClubBaiaMare

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*