Balul Inimilor

Pe data de 13 februarie 2015 începând cu ora 18 la restaurant Măgura din Baia Mare are loc Balul Inimilor, prima ediție a unui proiect caritabil organizat de Clubul Rotaract Team Baia Mare.

Asociaţia Rotaract Team Baia Mare îşi propune ca, începând cu acest an, să organizeze în fiecare primăvară un bal în scop caritabil, sperând că acest eveniment va deveni unul de importanţă socială, inspiraţional pentru organizatori, prieteni şi participanţi, care împreună să se gândească şi să facă mai multe pentru viitor, pentru îmbunătățirea traiului și confortul băimărenilor.10984647_10205262226347277_1304079372_n

La bal sunt aşteptate aproximativ 100 de persoane din diverse medii sociale, culturale şi profesionale, cu ajutorul cărora organizatorii speră să-şi îndeplinească obiectivul din acest an: strângerea de fonduri pentru dotarea şi reabilitarea Centrului de Transfuzii Sanguine din Baia Mare, precum şi demararea unei campanii de conştientizare ce va spune că încurajarea donării de sânge poate salva vieţi, îndemnând la compasiune și caritate, totul îmbrăcat într-un ambalaj de sărbătoare menită să vestească venirea primăverii, a unui nou început și a speranței de mai bine.

În programul balului figurează un dans de deschidere, un concert live, licitaţia tablourilor realizate de copiii Liceului de Arte din Baia Mare, dar și a unor pictori consacrati ai judetului Maramureș, o tombolă cu nenumărate premii și multe alte surprize.

Invitatul special al evenimentului, Cristian Gog, este un mentalist român, cunoscut pentru câștigarea celui de-al doilea sezon Românii au talent și unul dintre artiștii români cu cea mai spectaculoasă ascensiune din ultimii ani.

Organizatorii declară că prin acest eveniment își asumă un rol important la investiția socială, având ca motor acțiunile pozitive, modelatoare de conștiințe și căi de dezvoltare în societatea în care trăim urmând cu strictețe și bucurie totodată deviza Rotaractiană : „A servi mai presus de sine”.

Îi aşteptăm pe toţi cei care cred în umanitate, în faptul că împreună putem face bine, indiferent de formă şi cauză, atât timp cât rezultatul final este cel dorit. Cei ce pot susţine cu adevărat acţiunile de caritate, dorind să investească în fapte bune sunt așteptați la balul nostru în cel mai potrivit moment: Ziua Îndrăgostiților.

Participarea se face pe baza unei invitații achiziționate înainte, în urma unei donații de 150 de Ron.

Pentru detalii legate de participarea la „Balul Inimilor – Ediţia I”, vă rugăm să luaţi legătura cu membrii clubului Rotaract Team Baia Mare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*