Bilet cu 1 leu!

Ce se întâmplă atunci când tot ce contează este fuga pentru imagine? Ce se întâmplă atunci când cel mai important este ca tu să pluteși mereu la suprafață? Ce se întâmplă atunci când tu nu îți asumi nici o greșeală? De exemplu, se poate întâmpla ca niște bădărani să scuipe și să agreseze niște jurnaliști.

Mare parte din vină este a primarului Cătălin Cherecheș. În fuga disperată după capital de imagine, nu a ținut cont de nimic. La un meci cu o asemenea încărcătură, a decis ca HCM să vândă bilete cu 1 leu. Așa, în scârbă. Și să mă mai lăsați cu gluma că nu el se ocupă de administrarea acestui club. Am fost martor când a venit la porțile de acces de la sală și le-a zic celor care verifică biletele să lase intrarea liberă. După ce în prealabil alții cumpărarse bilete. În plus, am văzut cum își arogă dreptul să dirijeze chiar și galeria prin SMS-uri.

Știm prea bine cine este șeful în oraș. Nu toți suntem îndobitociți de fițuiCA CAsei. Păcat de gestul anumitor „animale” care au venit la sală. Indiferent de ce ar fi zis acei jurnaliști, nu așa trebuia să le răspundem. Aseară nu ne-au furat nici arbitrii, nu ne-au blestemat nici comentatorii. Am jucat mai slab și am pierdut. Asta este, mergem înainte.

Probabil nu vom învăța nimic din toatea astea. Vom continua în același fel. Acum vom merge la poze și la băieți. Un oraș adormit, cumpărat cu un bilet de 1 leu!

P.S.: brav conducător al urbei, să știi că adevăratele valori la greu se cunosc. Unde ai dispărut ieri la final? 🙂

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*