Black Friday Baia Mare

Daca tot a trecut nebunia asta cu Vinerea Neagra de ce sa nu imi expun si eu parerea. Am norocul sa lucrez la un magazin online destul de important din tara, astfel ca am fost direct implicat in acest mega-giga eveniment.

Ca sa imi pastrez impartialitatea m-am abtinut de la articole pe tema asta, insa acum pot sa spun ca Vinerea Neagra a fost un succes pentru majoritatea magazinelor, fie ele online sau fizice. Ca si in toata tara si la noi in oras febra cumparaturilor i-a afectat pe toti. Daca trebuie sau nu, toata lume a incercat sa profite de preturile mici.

Bineinteles si aici in oras castig de cauza au avut magazinele cunoscute, unde oamenii s-au imbulzit de la prima ora. E de retinut efectul pe care il poate avea un val de cumparatori asupra altor cetateni neinteresati la inceput.

Stiu ca se va interpreta, dar la noi la magazin, atat online cat si in cele fizice reducerile au fost reale. Nu am marit preturile inainte pentru ca apoi sa le dam mai scump sau la pretul real. Am facut tot posibilul sa ne aliniem cu occidenutl. In timp ce altora le-a cazut site-ul noi am fost printre putinii care au rezistat pe tot parcursul reducerilor.
Consider ca Black Friday si-a atins scopul, toti am avut de castigat. Magazinele s-au umplut de lume in timp ce clientii si-au putut achizitiona articole la preturi extrem de tentante.

P.S.: Si eu am cumparat cate ceva, bineinteles ca de la www.elanko.ro 😀

Sursa foto:comunicatedepresa.ro

12 comentarii

  1. la magazinul la care lucrezi tu poate au fost reale. eu fac pariu cu tine pe cat vrei ca fiecare magazin online a avut tactica lui de pacaleala

  2. Da ma, ca toti se gandesc sa faca in vreun fel sa castige ei mai mult, nicidecum sa ajute pe altii.
    Am o cunostinta care zice ca el cand se uita la un om, primul lucru care-i trece prin cap e :”Cum sa fac si ce sa-i zic astuia pentru ca banii din buzunarul lui sa ajunga in buzunarul meu”. 🙂

  3. Eu nu inteleg de ce atata nerabdare sa se cheltuiasca bani pe lucruri de care poate unii nici nu au nevoie..numai de dragul de a cumpara ceva de „Black Friday”…

  4. A fost si Black Saturday, ba chiar si Black Sunday pe la targurile din Bucuresti… Propun black weekend. 😀

  5. Era de asteptat ca magazinele sa fie in castig.. nici nu ma asteptam la altceva.
    Criza e inchipuita fratilor, e un fel de a te vaita :))

  6. Chiar eram curioasa cum au fost preturile in acea zi, pentru ca majorittea au spus ca nu erau diferente sau se umflasera artificial inainte de vinerea neagra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*