Black Friday și pe ConfortZone.ro!

black friday 2015

black friday 2015Ce tupeu pe mine, să îmi fac reclamă tocmai la afacerea mea. Dar, asta este. Uneori mai trebuie să facem și din astea. Deși sunt conștient că în mare parte nu mă intersectez cu ceea ce caută lumea în această zi, sper ca măcar unii dintre voi să rezonați cu ofertele noastre.

Deși la început de drum (după 6 luni), siteul ConfortZone.ro participă și el la cea mai importantă zi a reducerilor din România. Vom avea sute de produse la reducere! Da, reducere. Pe verificate. Noi nu am mărit prețurile și nici nu o vom face. Mergem înainte cu reducerile reale.

Veți găsi termostate, detectoare de gaz, încălzitoare de apă, electrocasnice și aparate de îngrijire personală. Credem noi că acoperim o paletă destul de largă. Tot ce trebuie să faceți voi este să fiți pe fază vineri dimineață când vom porni toată nebunia.

Ați plasat comanda, noi vă sunăm și după aceea trebuie să așteptați. În această perioadă livrarea poate dura un pic mai mult. Însă, sperăm să le primiți în maxim cinci zile lucrătoare, dar poate le primiți chiar în 24 de ore.

Dacă nu ai cont la noi pe site, acum este momentul să îți faci AICI. Ai să vezi că nu suntem extrem de băgăcioși. Așadar, vineri, 20 noiembrie, te așteptăm să descoperi ofertele de Black Friday. ConfortZone.ro – De confortul tău ne ocupăm noi.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*