Boschetarii se inmultesc ?!?!?!

La Restaurant Parc Athos
Renovare excelenta la Spitalul de Boli Infectioase

Acum, indiferent ca ne place sau nu, trebuie sa recunoastem ca orasul nostru este un focar pentru boschetari. Un focar de inmultire ar zice multi dintre voi.

Trebuie sa fim si realisti si sa ne dam seama ca eradicarea acestui fenomen este imposibila. Mereu vor fi persoane care vor ajunge in strada. Unele merita, altele din pacate sunt fortate de imprejurari.

Dar primaria ar putea face ceva pentru acesti oameni, care uneori abuzeaza de trecatori sau abuzeaza de proprietatile orasului. In fiecare dimineata i-ar putea scoate la treaba. La un pic de munca in folosul comunitatii. Asa si-ar motiva si mancarea pe care o primesc la centrul de ingrijire.
Primarul, Catalin Chereches, s-ar putea ocupa de aceasta problema. Daca tot se mandreste cu solutiile gasite pentru comunitatea rroma, ar fi un pionier in ceea ce priveste tratarea problemei oamenilor strazii.
Baia Mare nu are nevoie de imaginea unor boschetari. Oameni care toata ziua umbla pe strazi drogati, beti iar seara se odihnesc prin ciupercute sau prin scarile de bloc.
Un oras curat si ingrijit, fara cersetori si boschetari ar fi in avantajul nostru.

P.S.: Munca te face liber!!! Era o vorba 🙂

Comentarii

  1. By Anonymous

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *