Boschetarii se inmultesc ?!?!?!

Acum, indiferent ca ne place sau nu, trebuie sa recunoastem ca orasul nostru este un focar pentru boschetari. Un focar de inmultire ar zice multi dintre voi.

Trebuie sa fim si realisti si sa ne dam seama ca eradicarea acestui fenomen este imposibila. Mereu vor fi persoane care vor ajunge in strada. Unele merita, altele din pacate sunt fortate de imprejurari.

Dar primaria ar putea face ceva pentru acesti oameni, care uneori abuzeaza de trecatori sau abuzeaza de proprietatile orasului. In fiecare dimineata i-ar putea scoate la treaba. La un pic de munca in folosul comunitatii. Asa si-ar motiva si mancarea pe care o primesc la centrul de ingrijire.
Primarul, Catalin Chereches, s-ar putea ocupa de aceasta problema. Daca tot se mandreste cu solutiile gasite pentru comunitatea rroma, ar fi un pionier in ceea ce priveste tratarea problemei oamenilor strazii.
Baia Mare nu are nevoie de imaginea unor boschetari. Oameni care toata ziua umbla pe strazi drogati, beti iar seara se odihnesc prin ciupercute sau prin scarile de bloc.
Un oras curat si ingrijit, fara cersetori si boschetari ar fi in avantajul nostru.

P.S.: Munca te face liber!!! Era o vorba 🙂

6 comentarii

  1. Un rol extrem de important aici il are si politia locala…. despre care s-a vorbit deja cateva zile mai devreme! Nu prea trag nadejde….

  2. In centrul vechi si in zona centrului vechi in ultimii 3 ani boschetarii se inmultumesc pe zi ce trece. Mi se pare revoltator ca trebuie sa ii toleram pe toti betivii si drogatii din oras, cand stam la o terasa, sau doar suntem prin trecere prin centrul orasului. Pana la urma urmei este principala atractie a orasului, totusi ce parere isi fac turistii care vin pe meleagurile noastre?? Nu vreau sa vorbesc despre cum e in occindent, dar ajunge sa mergi pana Cluj si nu vezi asa ceva. Stau in zona centrului vechi, si mie frica sa umblu pe stadutele din zona seara fara masina pentru ca se bat, sunt agresivi si nu stii la ce sa astepti de la ei. Si inca ceva: vis-a-vis de Oacky este o femeie care vinde foarte ieftin bautura boschetarilor. Suni la poarta, ea vine la geam si te serveste. Aste se intampla de minim 3 ani si dupa parerea mea femeia asta e de vina ca boschetarii sau mutat in centrul vechi. Sa o denunti nu este o solutie pentru ca inafara faptului ca va primi o amenda, iar dupa tot va continua cu ‘afacerea’, nu vom rezolva problema boschetarilor. Autoritatile ar trebuie se fie mai ferme si sa rezolve problema. Odata pentru totdeauna!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*