Caravana Plata cu PET revine la Baia Mare

În perioada 9-11 septembrie Caravana Plata cu PET revine la Baia Mare și te așteaptă să plătești cu PET-uri, doze de aluminiu și ambalaje de sticlă pentru fructe și legume românești. În primele ediții, locuitorii din Baia Mare au colectat peste 56.000 de ambalaje reciclabile, în schimbul a peste 14.000 de kg de fructe și legume românești.

Anul acesta, caravana colindă țara pentru ultima dată și își propune să faciliteze trecerea consumatorilor la standardele europene de colectare selectivă prin promovarea unui obicei și comportament prietenos cu natura. Campania Plata cu PET a fost lansată de către Carrefour România în parteneriat cu Coca-Cola HBC România, GreenPoint Management, TOMRA, FEPRA și ECO Synergy. 

Vino în perioada 9-11 septembrie la hipermarketul Carrefour de pe bd. Regele Mihai I 53, Baia Mare și primește fructe și legume proaspete la prețul special de 1 ambalaj PET, doză, sticlă bucata, iar dacă vii cu r-PETURI Dorna, cantitatea se dublează. 

Mai mult, pe lângă fructele și legumele românești, clienții care aduc ambalaje PET, sticlă și doze de aluminiu, pe durata campaniei pot participa la marea tombolă pentru câștigarea a 20 de trotinete electrice, cu înscriere pe baza cartonașului disponibil în zonele dedicate campaniei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*