Cartierul Griviței merită o punte pietonală

„Ne-am dori minim o punte pietonală în acest cartier!”

Același lucru l-au cerut băimărenii din cartierul Griviței și în anul 2020. Din păcate nu s-a realizat până acum. Am identificat și locul propice pentru o punte pietonală: str. Traian Demetrescu și str. Cărăușilor. Aici, azi, se află o țeavă a celor de la Vital care are rolul de punte. Nu este normal ca oamenii să își riște viața pentru a traversa râul Săsar.

„Grivițenii” ne-au spus că nu au un loc de joacă pentru copii în cartier și că pe Splaiul Republicii ar fi indicat ca primăria Baia Mare să monteze limitatoare de viteză. Nu mai zic că în anul 2020 URBIS le-a modificat și orarul autobuzului nr.9 și acum sunt obligați să circule cu mașinile proprii sau taxi.

Ne-am notat toate problemele semnalizate și le-am spus că există soluții pentru ele, tot ce trebuie să facă este ca oamenii să aleagă un primar și consilieri cărora să le pese de oraș.

Brian Cristian și echipa de consilieri USR-PMP vor trata toți băimărenii cu respect și au soluții pentru acest oraș. În data de 9 iunie alegeți poziția 9 pe buletinul de vot și împreună Repornim Baia Mare.

Cod AEP: 21240009

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*