Câștigă o invitație dublă la un masaj special, cu pietre vulcanice și uleiuri aromatice, în valoare de 180 de lei, la COBO SPA!

concurs aniversar

❗️ Pentru a intra automat în urna de unde vom extrage câștigătorii, trebuie să dai Like acestei postări

și să etichetezi pe cineva în comentarii. Concursul se va desfășura până la data de 14 februarie, când vom anunța și câștigătorul!Încă ești în căutarea cadoului perfect pentru Valentine’s Day

❓🍫 Momentele speciale necesită plăceri speciale, cum sunt cele oferite de experiențe unice ale gusturilor contrastante oferite de aluna crocantă de la interior, umplutura cremoasă de alune, o crustă fină de ciocolată și bucățele de alune prăjite ușor. Sincer, cu aceste bomboane Ferrero Rocher nu poți să dai greș.

🎯Poți totuși să ridici miza, nu există o modalitate mai bună de a sărbători iubirea decât o programare la Spa, la COBO SPA – un gest de dragoste pentru corpul tău! Sau cum ar fi să le încerci pe amândouă în același timp?

💝 Aceste bomboane au fost concepute pentru pachetul de Valentine’s Day oferit de Cobo Spa, unde poți să te bucuri de un masaj de cuplu cu pietre vulcanice și uleiuri aromatice, șampanie și delicioasele bomboane hand-made Ferrero Rocher.

🎀 Ce mai aștepți? Programează-te acum sau oferă un voucher cadou pentru că anul acesta, de Valentine’s Day, acesta este cel mai frumos cadou pentru sufletul tău pereche

😊Relaxarea nu se face prin magie, ci prin programare: ✉️ programari@cobospa.ro 📱 0771 793317

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*