Castrarea pedofililor amânată

pedofilicastrati

Mai exact, legea care ar trebuie să prevadă acest fapt, a fost amânată până după vacanța parlamentară, deci undeva prin septembrie se va discuta iar despre problemă. Această lege, politrucilor,  nu li s-a părut la fel de importantă ca legile ce prevăd defrișările, taxa auto sau mai știu eu ce. Nu, pedofilii se pot simți în siguranță, parlamentul României intră în vacanță.

Legea care a fost inițiată de deputatul „Cici de la Sistem”, este probabil una dintre cele mai strălucite idei ce a răsărit din capul celor 588 de călăi. Cum bine știți, cazurile de pedofilie se înmulțesc pe zi ce trece, avem extrem de mulți turiști sexuali. Aceștia aleg țara noastră datorită legislației proaste și a faptului că este posibil ca fapta lor să rămână nepedepsită.

Cu această lege aprobată, am putea ține cât de cât sub control acest fenomen periculos. Deci da, susțin castrarea chimică a „bolnavilor” care violează copiii. Da, să sufere înzecit pentru ceea ce au de gând să facă unor ființe nevinovate. Sunt convins că în pușcărie își primesc „răsplata” cuvenită, dar cu o mică „incizie” legală am rezolva situația lor ingrată pentru totdeauna.

Deci…DA castrarării chimice la pedofili!!!

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*