Cavaler Premium – o bautura perfecta pentru o seara de neuitat (P)

Cavaler Premium

De cand am gustat prima oara bautura cu aroma de brandy Cavaler Premium, nici ca am mai cumparat altceva. Aceasta bautura alcoolica este printre cele mai bune lucruri pe care le-am baut, deoarece este foarte convenabila ca pret, iar calitatea este superioara fata de tot ce am baut pana acum.

Fiind un produs Scandic Distileries, Cavaler Premium este o bautura cu caracter, pentru barbatii care au nevoie de un pahar sau doua, dupa o zi lunga. Cavaler Premium merge cel mai bine impartita cu prietenii, deoarece precum o spune si numele, Cavaler Premium este bautura celor cu onoare si caracter puternic, asemenea templierilor din Evul Mediu.

Cavaler Premium are o concentratie alcoolica de 28%, care te lasa sa savurezi aroma intensa de brandy, dar iti ofera si o doza de tarie de care ai nevoie. Astfel, Cavaler Premium devine bautura de care ai nevoie in fiecare zi, pentru a-ti readuce buna dispozitie si, de ce nu, pentru a socializa alaturi de prietenii tai cei mai buni.

Pretul nu este deloc mare – variaza intre 15 lei si 20 de lei, iar calitatea pe care o ofera este dintre cele mai bune.

Recent, am descoperit ca sticla de Cavaler Premium este un companion minunat si pentru cei care sunt pasionati de pescuit. Weekend-ul trecut am plecat la o partida de pescuit, alaturi de prietenii mei, iar momeala pentru ei a fost Cavaler Premium. Chiar daca nu am prins foarte multi pesti, Cavaler Premium ne-a ajutat sa depanam cele mai frumoase amintiri.

Cu ocazia asta, am aflat cat de dor ii este de liceu prietenului meu, Mircea, si cat de tare s-a bucurat Andrei ca am reluat legatura.

Am ras cu lacrimi, ne-am emotionat, am uitat de pescuit, ne-am amintit, am prins cativa pesti, am mai baut un pahar, am depanat amintiri si am planuit deja urmatoarea iesire. Si chiar iti recomand si tie sa faci la fel.

Acest „elixir”cu aroma de brandy te va face pe tine si prietenii tai sa va simtiti precum Cavalerii Mesei Rotunde, din legendele Regelui Arthur. Barbatii adevarati stiu cum sa se simta bine.

Bea cu responsabilitate si fii fericit!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*