Ce ați recomanda voi turiștilor care vizitează Baia Mare?

turisti-in-baia-mare

Știm prea bine că agențiile de turism ne arată doar partea frumoasă a lucrurilor. Turiștii sunt uneori păcăliți de pozele trucate, așadar, nu de recomandările lor sunt curios. Mă interesează părerea voastră, a celor care trăiesc și cunosc orașul și locurile din împrejurimi.

Deci, ce îi recomandați voi unui turist care dorește să viziteze orașul Baia Mare? De unde să înceapă descoperirea orașului? Care sunt punctele de interes major? Poate știți locuri interesante și mai puțin cunoscute publicului larg. Aștept în secțiunea de comentarii propunerile voastre.

Le strângem pe toate pentru a le arăta turiștilor adevărata față a orașului Baia Mare.

p.s. Nu uitați de concursul lunii AUGUST!

4 comentarii

  1. Sincer efectiv in oras, nu cred ca e mare lucru de vazut, poate muzeul de mineralogie si parcul mare, cred ca ar fi mai frumos de vazut „Piatra Virgina”, „Creasta Cocosului”, pastravaria de pe Gutinu, mai mult partea de natura decat civilizatie, parerea mea…

  2. Eu as recomanda Centrul Vechi al orasului, Turnului lui Stefan , Parcul, Muzeul de Minerologie si in special sa fie in apropierea Sarbatorilor de Iarna cand orasul e foarte impodobit .

  3. Piața Cetății, Turnul ”Ștefan”, Muzeul de mineralogie, Planetariul, Centrul vechi, Muzeul Satului. Eventual o drumeție pe ”Creasta Cocoșului”.

  4. Cred ca toata lumea recomanda muzeele, dar eu sincer as recomabada pentru cei care vor sa vada ceva frumos sa urce Ignişul sau oricare alt munte ca sa vada cum e Baia Mare de sus.
    Pentru cei care nu mai sunt asa voinici si in putere recomand Manastirea Sf Maria . E un urcus de 30 de minute si iti da o idee de cat de frumos e orasul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*