Ce echipă am avut la Minaur!

minaur! victorie!

Am găsit această filmare pe un grup al suporterilor băimăreni și nu am stat mult pe gânduri. Am zis că trebuie să o vedem cât mai mulți. Uitați-vă la atmosfera din sală, priviți devotamentul jucătorilor. A fost cu siguranță una dintre echipele de poveste ale acestui club legendar.

Nici până azi nu înțeleg cum am reușit să dăm cu ea de pământ. Păcat. Cei vinovați pentru această situați ingrată ne rânjesc în continuare și promit vrute și nevrute. Acești băieți meritau mai mult, mult mai mult!

3 comentarii

 1. Hai sa fim sinceri,
  Singurul lucru cu care nu sunt de acord e bataia de joc. Si astsa a fost gramada fata de jucatori, din partea conducerii.
  In rest… jucatorii aia trebuie platiti. Bani nu sunt. Nu erau nici inainte, decat prin manarii. Tot aruncam cu acuze dar NIMENI nu vrea sa se bage in handbal pentru ca pierde o gramada de bani. Nu ma intereseaza si nici nu imi pasa de cum e primarul dar fara magariile alea nu aveam nici macar atata. Lumea a venit sa umple sala de n ori pe manii aia „curiosi”. Atunci erau buni? Scanda cineva-ceva? NU :). Era bine. Is ziare locale care se ascund dupa deget. Sunt si vreo 2 gazetari cunoscatori de handbal care NIMIC nu au scris de problemele astea. Banii conteaza si pt ei, nu? 🙂 Fara puseul ala de bani (care toti am stiut ca nu o sa tina) ramaneam o echipa cu onoare (corect) dar o echipa care nu se batea pt nimic si statea cu 350 de oameni in sala, maxim.
  Hai sa zic ca ar ajuta publicul si ca o faci (bagi bani) din dragoste pt ei. Deja cred ca e clar pt toti ca vbim despre un public care vrea tricouri, fulare si intrari pe gratis. Vrea tot pe gratis. Este un public de Fan Club Facebook cu mai putine litere i decat trebuie.
  Feelingul asta de „s-a distrus echipa” vine din istoria ei, cred. Am fost obisnuiti altfel, cu performante mari si culori care insemnau ceva. Acuma toate astea costa.
  Si nu e numai la noi. Este un du-te-vino in handbal cum nu a mai fost. Uita-te la cat de des schimba jucatorii clubul si tara in care profeseaza. Pana si Spania o are doar pe Barcelona care mai plateste bine.
  Nu se mai investeste in handbal pentru ca banii se fac altundeva.

 2. ok, sunt un pic băut şi nu vreau să fac valuri. atâta spun: fete, 56 de ani, băieţi, tot pe acolo ceva. au fost echipe care nu au dispărut. s-au descurcat cumva. acum vii tu şi spui că nu te interesează că primaru, că plm. prietene, tre să te intereseze. că un gunoi a distrus ce era. o să treacă ani de zile ca să refacem ce era.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*