Ce faci în uichend?

grigorelese

Începând de azi, fiecare vineri va fi despre evenimentele de uichend. Că suntem la marginea hărții, că la noi se agață harta în cui, că suntem prăfuiți că și că. Cu toate acestea, prin Maramureș se întâmplă multe lucruri. Culturale, sportive sau muzicale eu voi încerca să le selectez pur subiectiv. Așadar…

Grigore Leșe va ajunge sâmbătă în Baia Mare. Concert de colinde, cântece patriotice și alte cele :). Spectacolul, dacă îi putem spune așa, va începe de la ora 18 la catedrala ortodoxă.(clădirea mastodont din oraș)

Marius Miclăuș, un arhitect băimărean vă așteaptă azi la o lansare de carte. De la ora 15 sunteți așteptați la Biblioteca Județeană pentru a răsfoi și a sta de vorbă cu autorul cărții 2793 Grădina cu vise.

Duminică 7 decembrie, după ce vine Moșul, sunteți invitați la un concert de colinde. Sara Crăciunului nost va începe la ora 17:30, iar vocile vor răsuna din nou la catedrala ortodoxă.(clădirea mastodont din oraș)

Pentru final, am păstrat bomba sau vestea veștilor . La Gold Plaza Mall se anunță șou de șou. HRUȘCĂ Ștefan, fiu al Ieudului, va concerta aici duminică 7 decembrie. Aaa, da, să nu uit. Sunteți așteptați cu toții de la ora 19.

Foto

3 comentarii

  1. Aici, in Ialomita, nimic. Nimic. Aproape peste tot sunt evenimente din astea. Aici ciuciu. Ce n-as da sa-l aud pe Hrusca, acest simbol al Craciunului cum canta. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*