Ce final, Doamne ce final!

ce final

Orice poveste are un început și un sfârșit. Povestea acestei echipe a început cu o victorie împotriva stelei și s-a încheiat tot așa, cu o victorie împotriva eternei rivale. Dar meciul, atmosfera, totul a fost amplificat. A fost o finală cu adevărat specială.

Știți că unii băieți au intrat azi în teren doar din respect pentru noi, suporterii acestei echipe? Știți că mulți dintre ei nu au primit bani de luni de zile, au fost mințiți săptămânal? Joacă în această formulă de săptămâni bune, iar astăzi cred că și-au depășit condiția. Azi și-au înscris numele, pentru totdeauna, în istoria acestui club legendar.

Da băieți, voi, de astăzi sunteți legendele Minaurului. La loc de cinste alături de Pană, Voinea, Marta, Boros și mulți alții. Nu o să vă uităm niciodată. Cuvintele sunt de prisos în astfel de momente. Să aveți parte de tot ce este mai bun, o meritați cu prisosință.

Vă promit că noi vom încerca să menținem viu spiritul Minaurului, din respect pentru voi și celelalte legende. Pentru că echipa aceasta este mai multe decât o entitate sportivă, ea este emblema acestui oraș. La revedere, băimărenilor. La revedere, legendelor.

Tot înainte! Legenda merge mai departe!

foto

1 comentariu

  1. In primul rand felicit echipa Minaur pentru acest meci si ti-as propune sa incercam sa facem ceva pentru acesti eroi ai Minaurului. Din partea suporterilor am putea sa le facem niste plachete gravate in care sa le multumim pentru sacrificiul facut, pentru sudoarea si chiar sangele varsat pe terenul de handbal. Textul de pe placheta o sa-l concepem de comun acord cu suporterii Minaurului. O astfel de placheta este cam 100 lei. Daca se doreste am putea face chiar o placa gravata cu numele jucatorilor de la Minaur si pusa pe sala Lascar Pana pentru ca aceste momente si acesti eroi sa nu fie uitati si chiar sa fie exemple pentru generatiile urmatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*