Ce ne facem cu țiganii ce înconjoară orașul?

Ccraicabaiamareu toate încercările actualei administrații, orașul Baia Mare dă senzația că se află într-o menghină. Iar aceasta pare că se închide din ce în ce mai repede. Pungile de sărăcie în loc să fie eradicate, se extind cu repeziciune în fiecare colțisor al acestui oraș.

Nu, nu acuz primăria de situația creată, însă aștept soluții. Din păcate cu luarea în evidență a celor ce preferă mizeria și condițiile precare, nu se schimbă situația. Iar transformarea unor zone din oraș în adevărate ghetouri tot nu este o soluție viabilă. Așadar cum putem scăpa de această problemă spinoasă?

Care ar fi soluția pentru eradicare odată și pentru totdeauna a acestei probleme urât mirositoare ce încercuiește orașul nostru?

foto: pag. pers. a primarului Cătălin Cherecheș și pag.per. al A.D.P.

2 comentarii

  1. Mizeria si dezordinea e intrata in sange, sa zicem ca se curata zona si se construiesc case sau blocuri, cat crezi ca vor tine curate si ingrijite?

  2. Ba da, eu una acuz Primaria…pt ca mai rau a facut prin mutarea tiganilor la Cuprom si naiba mai stie pe unde. Asa zisa eradicare a pungilor de saracie, de fapt, a avut ca rezultat tocmai amplificarea problemei pe care primarul a „dorit” sa o rezolve: odata cu mutarea vechilor tigani in spatii noi, alti tigani, de prin alte parti ale tarii isi fac aparitia in ghetourile ramase de izbeliste. Pentru ca, nu-i asa? Aici sunt lasati in pace sa se desfasoare, nu tu taxe, nu tu munca, pamant gratis…normal ca sunt din ce in ce mai multi. Si inainte sa fiu acuzata ca sunt rasista, tin sa precizez ca am cunostinte de etnie rroma care isi vad de treaba lor, muncesc si nu le marginalizeaza nimeni tocmai pt ca se descurca pe cont propriu, respectand aceeasi lege pe care o respectam toti cetatenii onorabili.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*