Ce produse de make-up ‘’devoreaza’’ femeile (P)

Motive pentru care sa apelezi la o firma sablare (P)
Se poate merge la ștrandul municipal?!

Cand vine vorba despre produse de machiaj, putem spune ca femeile nu se joaca! Ele sunt expert in taina machiajului, chiar daca au sau nu la baza si ceva cursuri de specialitate. Este oarecum ceva inscris in AND-ul lor. Dar industria make-upului a cunoscut o adevarata evolutie, fiind in zilele noastre un domeniu extrem de apreciat, de cautat si de banos. Dar oare ce produse de make-up prefera femeile? Da, stiu, probabil majoritatea o sa imi raspundeti ‘’toate’’ – si chiar daca si treaba asta este cat se poate de adevarata, eu vreau sa fac referire la acele produse basic de make-up, pe care orice femeie le utilizeaza zilnic.

  • Fondul de ten cu SPF: probabil ca fondul de ten este nelipsit din arsenalul femeilor si este lesne de inteles acest lucru. Fondul de ten ofera uniformitate tenului, mascheaza micile imperfectiuni precum pete, semne sau riduri fine si ofera un aspect mult mai luminous tenului, protejandu-l in acelasi timp de factorii nocivi din mediul inconjurator, care pot duce la imbatranirea prematura a pielii.
  • Pudra: pudra este al doilea produs de machiaj pe care trebuia sa il mentionez, deoarece acesta vine ca o completare a primului produs mentionat. Pudra are rolul de a fixa fondul de ten si de a oferi un aspect mat tenului (fara luciu inestetic) si se poate aplica de mai multe ori pe zi.
  • Ruj / gloss: buzele trebuie si ele puse in evidenta, motiv pentru care orice femeie are, cu siguranta, ce putin un ruj sau un gloss pentru buze, cu ajutorul carora dau putina culoare machiajului de zi pe care il poarta. Chiar si rujul poate avea factor de protectie solara (SPF) care impiedica ridurile fine din jurul gurii sa se instaleze.

Rimelul: cu siguranta nu aveam cum sa nu mentionez si faimosul rimel. Orice doamna si domnisoara isi doreste gene lungi si curbate, cu maxim de volum, iar rimelul este cea mai usoara modalitate de a le obtine. Pentru vara, va recomand sa optati pentru rimel rezistent la apa, astfel incat acesta sa reziste peste zi fara sa curga (din cauza temperaturilor ridicate sau a apei de la piscina).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *