Ce salarii aveți?

salarii-in-baia-mare

Update: avem o poză cu situația economică a județului. Mulțumim Cosmin Mesaroș.

pozitie economica a maramuresuluiȘtiu, știu, întrebarea este prea personală. Dar se tot laudă unii din orașul Baia Mare că noi am fi nu știu ce pol economic al nord-vestului. Cică de la noi se dă ora exactă în creșterea economică din zonă. Suntem un El Dorado din toate punctele de vedere în economia zonei.

Așadar, apelez la voi, prietenii mei, sub anonimat sau nu, aș vrea să îmi împărtășiți ce salarii aveți voi în orașul de aur. Nu de alta, dar cred că realitatea din oraș este mult mai dură decât ne este creionată în neisca articole. Eu știu că orașul acesta duce lipsă acută de investitori, locuri de muncă, parc industrial etc.

Să știți că toate comentariile intră la moderare, dacă doriți puteți să specificați acolo să vă modific numele și ce mai vreți voi. Nu de alta, dar cică salariile sunt confidențiale :).

p.s.: un articol îndrăzneț, dar care sper să deschidă ochii multor cetățeni din orașul nostru.

 

 

9 comentarii

 1. 1000 de lei + bonuri. Asta la un program de 8 ore pe zi. Uneori chiar si sambata. Motor al economiei pe dracu…

 2. Foarte mulți băimăreni au salarii decente, consistente, pe măsura muncii lor, dar și condiții de lucru civilizate, în companii solide și profitabile, care își tratează angajații ca pe niște parteneri sau clienți. Dar toți aceștia lucrează în străinătate sau la Cluj/București/altundeva în țară.
  În Baia Mare, în general, patronul/șeful obișnuiește să creadă că, din moment ce te-a angajat, devine proprietarul ființei tale, adică ești sclavul lui, care trebuie să muncească 10-12-14 ore pe zi, fără să gândească și să vorbească prea mult și fără să aibă drepturi, ci doar obligații. Rare sunt excepțiile, există, dar sunt dramatic de puține.
  Există o categorie de angajați în Baia Mare care sunt tratați decent: rudele și amantele patronului sau șefului, în general plasați în poziții înalte decizionale, deși în mare parte sunt analfabeți și proaspăt veniți de la curul vacii.

 3. 1500 de lei. Mult, putin? Spuneti voi. Dar pentru banii astia muncesc ca si negrii pe plantatie. Chiar si dupa ce am vazut poza aceasta, nu cred ca suntem peste Salaj sau Bistrita.

 4. 4800 de lei net in Baia Mare..daca esti competent castigi ok si nu sta nimeni sa iti sufle in ceafa (sefu)

 5. 1800+comision 1 la suta din vanzari ( total pe luna in jur de 3000 RON) .

  Program : 9 ore de luni pana vineri. O sambata lucrez, una nu. Sambata program 3 ore.
  Masa de pranz asigurata.
  Sunt operator baza de date + 1000 alte chestii pe care le fac.
  Lucrez intr-o firma privata.
  Sef ok, avem pauza cand dorim !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*