Ce ziare online LOCALE preferați?

traficul ziarelor online

Aș fi vrut să aflu preferințele voastre într-un mini-sondaj. Însă, nu știam ce ziare online locale să introduc în acea listă. Nu, nu pentru că nu ar fi destule pe piață, ci pentru că pur și simplu nu mă încânta ideea de a vă da ceva gata mestecat. 

Alegerile prezidențiale ne-au cam deschis ochii. Am văzut cu toții cum stă situația în orașul de pe Săsar. Ziarele online sunt aservite unui partid sau altul, jurnaliștii scriu la comandă sau publică articole în presa scrisă sub diferite pseudonime. Un adevărat haos din care eu, la ora actuală, nu văd o portiță de scăpare.

Așadar, dacă sunteți amabili să îmi răspundeți printr-un comentariu la acest articol, v-aș fi extrem de recunoscător. La urma urmei voi de unde vă culegeți informația zilnică? În fața cărui ziar online LOCAL vă savurați cafeaua/ceaiul?

Foto

3 comentarii

  1. Singurul ziar local care demonstrează că mai are jurnaliști care își fac meseria este Glasul, care are de multe ori articole bune, în special de reportaj și uneori editoriale inspirate. Dar, din păcate, suferă la capitolul independență, este controlat de politicieni și se ferește să pună probleme în mod serios. Să nu mai vorbim de articolele de propagandă și lingușire din pagina 3, comandate de primar, semnate cu pseudonimul Adela Mureșan.
    O mențiune și pentru Anca Goja de la Graiul, singurul jurnalist care mai scrie despre artă, artiști și evenimente culturale.
    În rest, să-i fie țărâna ușoară presei locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*