Cea mai apreciată echipă din oraș

pagina-echipelor-feminine-din-handbalul-european

După cum bine știți, orașul nostru era cândva renumit pentru performanțele sale, în aproape toate ramurile sportive. Mai știm și că sportul este un bun ambasador, dacă nu printre cel mai bun pentru noi. Am încercat să încropesc o listă cu cele mai apreciate echipe băimărene din mediul virtual, mai exact paginile lor de facebook. Se poate observa că handbalul este sportul rege la noi în oraș. Și asta nu de ieri, de azi. Probabil, mai multă interacțiune cu fanii nu ar strica. Asta nu vrem nicidecum să aplicăm în țara noastră.

HCM Baia Mare5754 de aprecieri – Printre fruntașele Europei în privința comunității online, însă mai puțin activă decât pagina Fan Club HCM. Dar, față de acum un an este mult, mult, mult mai bine.

CSM Știința Baia Mare – 3605 de aprecieri – În general, cei de aici postează linkurile cu știrile despre echipă. Având în vedere renumele, cred că se poate mai bine de atât.

Minaur Baia Mare2286 de aprecieri – Una dintre cele mai iubite echipe din acest oraș. Pagina este printre cele mai active. Unele echipe ar face bine să ia exemplu. Dacă vrei, se poate!

FCM Baia Mare – 2004 de aprecieri – Fotbalul este sportul rege în România. Baia Mare, la ora actuală, suferă la acest capitol, pagina s-ar putea  să fie puțin mai interactivă. Recent, au dat cu bota-n baltă, privind culorile și emblema echipei.

C.S. Marta Baia Mare – 1508 de aprecieri – O adevărată pepinierie pentru handbalul național. Și aici este nevoie de altceva, nu doar articole din presă resharuite. Bineînțeles, dacă se dorește așa ceva.

Academia de Handbal Minaur Baia Mare1372 de aprecieri – Activitate intensă, multe poze, multe informații. Bravo!

A.S. Independența Baia Mare 1279 de aprecieri – Fotbal feminin!?!? Cine s-ar fi gândit că echipa ar putea aduna atâtea aprecieri. Și aici este o lipsă acută de activitate. Dar, este de apreciat efortul de a întreține această pagină într-un mediu atât de misogin.

CSȘ Siromex1009 de aprecieri – Echipa a doua la rugby în oraș. Pagina arată destul de rău acum. Păcat, exista potențial acum ceva timp.

CS Extrem Baia Mare983 de aprecieri – Din nou handbal. O altă școală ce produce jucători pe bandă rulantă. Pagină are, dar cam atât.

Știința Explorări Baia Mare970 de aprecieri – Voleiul nu este cel mai popular sport pe la noi. Din păcate, pagina lor nu face rabat de la forma din acest sezon.

BC Olimpic Baia Mare – 854 de aprecieri – Deși nu sunt una dintre cele mai cunoscute echipe, oamenii de acolo fac o treabă frumoasă. Baschetul are viitor în Baia Mare. Sunt convins că această pagină va crește mult în viitor.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*