Centru de igienă în Baia Sprie

Fundația HHC a deschis un centru de igienă în Baia Sprie. Persoanele sărace pot merge aici pentru igiena corporală dar și pentru a-și spăla rufele.

Eu zic să încheiem ziua cu o astfel de veste. Bună, în măsura în care oamenii sărmani de acolo vor apela la acest centru de igienă. Simțim cu toții atunci când trece pe lângă noi câte o persoană nevoiașă. Până acum aveau scuza că nu au unde să își mențină hainele și corpul curat. De azi nu se mai acceptă această scuză!

Probabil mulți dintre cei care ar trebui să beneficieaz de acest loc, nu pot să acceseze internetul. Cred că primăria Baia Sprie ar trebui să informeze persoanele care se simt vizate in persona. Cei de la HHC merită un ropot de aplauze pentru această idee. Sper doar ca sărmanii să folosească această oportunitate.

P.S.: în Baia Mare există așa ceva?

Foto

1 comentariu

  1. Angajari la acest centru de igiena din Baia Sprie nu se fac? Nimeni nu spune nimic pe oricine intrebi spune ca o sa se anunte si pe cand te duci numai vezi angajati si replica lor e ca poi s-a anuntat dar defapt intra numai pilele si cunostintele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*