Centrul Vechi între pietoni și mașini

sondaj alegeri locale baia mare

Cum ați văzut și în Știrile zilei de astăzi, oamenii de afaceri din Centrul Vechi al orașului Baia Mare, cer redeschiderea traficului auto în zonă. Ei spun că de când s-a oprit traficul auto, cifrele lor de afaceri au scăzut, a fost nevoie de concedieri și probabil va fi nevoie în continuare de ajustări de personal.

Cearta între oamenii de afaceri și administrație este una care se anunță interesantă. Dar la urma urmei, eu sunt curios ce credeți voi despre situația din Centrul Vechi? Aveți un mic sondaj, la care sper să participați în număr cât mai mare. Să vedem ce cred băimărenii despre situația din Centrul Vechi.


(polls)

1 comentariu

  1. Asta e cu doua taisuri: frumos ar fi sa fie inchis traficului auto si sa fie puse la punct toate cladirile din zona ca sa fie zona turistica in adevaratul sens al cuvantului. De cealalta parte, sunt si cei care si-ar parca masinile langa masa din restaurant din pura…lene. Cu astia e problema, pt ca parcari sunt destule in zona, le amintesc doar pe cele de langa teatru si Piata Pacii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*