Cereți bani pentru handbal!!!

Știri din Maramureș 18 ianuarie 2014
Știri din Maramureș 17 ianuarie 2014

În orașul nostru, în ultimul an datorită performanțelor echipei de handbal HCM Baia Mare, s-a creat o adevărată forfotă. Oamenii vin năvală la fiecare meci al echipei locale, numărul spectatorilor crescând de la un meci la altul. Iar acest lucru nu poate decât să ne bucure.

Doar că există o mică problemă. Intrarea la meciuri este liberă și nu înțeleg de ce. Atunci de ce se mai fac abonamente? Nu le văd rostul, oricum nimeni nu respectă locurile din sală. Tu, ca plătitor de abonament, pentru a prinde un loc în sală, trebuie să mergi cu cel puțin o oră mai repede și tot nu e sigur că vei sta pe locul plătit.

Conducerea clubului ar trebui să aibă un pic mai mult respect pentru abonații acestei echipe. Să nu uităm că oamenii aceștia au plătit o sumă frumușică să se bucure de locuri în sală. Cred că e timpul să lăsăm populismul deoparte, să nu ne mai construim imagine pe această echipă și să cerem bani pentru accesul în sală.

Dacă clubul nu dorește să se folosească de bani, să îi doneze. Sunt convins că nu se supără nimeni. Dacă vrem să fim în elita handbalului feminin, trebuie să lucrăm la mentalitate.

Comentarii

  1. By Stefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *