Cereți bani pentru handbal!!!

În orașul nostru, în ultimul an datorită performanțelor echipei de handbal HCM Baia Mare, s-a creat o adevărată forfotă. Oamenii vin năvală la fiecare meci al echipei locale, numărul spectatorilor crescând de la un meci la altul. Iar acest lucru nu poate decât să ne bucure.

Doar că există o mică problemă. Intrarea la meciuri este liberă și nu înțeleg de ce. Atunci de ce se mai fac abonamente? Nu le văd rostul, oricum nimeni nu respectă locurile din sală. Tu, ca plătitor de abonament, pentru a prinde un loc în sală, trebuie să mergi cu cel puțin o oră mai repede și tot nu e sigur că vei sta pe locul plătit.

Conducerea clubului ar trebui să aibă un pic mai mult respect pentru abonații acestei echipe. Să nu uităm că oamenii aceștia au plătit o sumă frumușică să se bucure de locuri în sală. Cred că e timpul să lăsăm populismul deoparte, să nu ne mai construim imagine pe această echipă și să cerem bani pentru accesul în sală.

Dacă clubul nu dorește să se folosească de bani, să îi doneze. Sunt convins că nu se supără nimeni. Dacă vrem să fim în elita handbalului feminin, trebuie să lucrăm la mentalitate.

4 comentarii

  1. Exact asta ma intrebam si eu zilele trecute. Tocmai de asta nu mai merg sa vad meciurile pe viu, desi mi-ar placea. E prea multa lume, prea mare imbulzeala.

  2. Parerea mea este ca ar fi bine sa puna un pret de 5-10 lei la bilete si atunci sar aduna la 5 lei la 3000 de persoane 15.000 lei le imparti la 25 de fete le dati lor o prima de joc undeva la 750-800 lei si asa merita pe deplin ! Sau puteti bine inteles sa donati unor case de copi oricum15.000 de lei de 2-3 ori pe luna ar bucura multa lume ! Puteti face tombole pentru specatori orice dar bineinteles cum sa zis si mai sus trebuie lucrat la mentalitate!

  3. La tombole chiar nu m-am gandit. Ar merge si asta 🙂 Un mic premiu de fidelizare a publicului. Sau de banii incasati sa facem materiale promo pe care sa le impartim suporterilor. Se pot face multe si 5-10 lei nu e o suma uriasa o data la 2 saptamani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*