Champions Trophy rămâne în Baia Mare

camillaherrem

După cum bine știți, Baia Mare a fost gazda unui important turneu de handbal feminin. Cinci echipe invitate, pe lângă fetele din Baia Mare, au reușit în trei zile să ne ofere spectacolul pe care l-am așteptat. HCM Baia Mare a fost fericita învingătoare în această competiție, după ce a dispus în finală de redutabila Ferencvaros Budapest.

Din păcate, din nou, iar sau mai bine zis ca pe la noi, publicul băimărean a beneficiat de gratuitate la meciuri. O idee proastă!!! Mereu! Se uită cu nonșalanță că sala din Baia Mare este un cuptor, chiar și iarna, deci este ușor de închipuit ce a fost acum! Îmi pare rău să constat, iar, că mulți concetățeni de-ai mei nu au dat mâna cu Domnul Săpun și Tanti Deodoranta.

Nu suntem obligați să vă mirosim transpirația de fiecare dată când este gratis la meciuri. Sper ca organizatorii să se plictisească de baia cu public. Eu zic că este suficient, omul și-a făcut imagine, îl știe tot orașul, acum să cerem și bani pentru spectacol. În special, când echipa oferă spectacol.

Trei zile, trei meciuri și ocazia să vedem la lucru super jucătoarele din lotul HCM. Camilla Herrem, de departe cea mai bună jucătoare pe care au am avut onoarea să o văd jucând pentru echipa din Baia Mare. Cu o clasă peste tot ce alerga pe teren. Felicitări pentru faptul că ați reușit să o aduceți în Baia Mare! Echipa mai are de muncă la omogenizare și la primele minute de joc, în rest eu zic că arătăm bine. Greu ne poate opri cineva prin țară.

timeatatar

Un singur lucru m-a întristat pe durata acestui turneu. Mă uitam la echipă și nu mai regăseam multe fețe familiare. Dar, asta este. Mergem înainte cu actuala echipă, care, sunt convins că ne va aduce multe bucurii. Noi să fim în tribune și să încurajăm echipa!

Foto, Foto

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*