Cifre la final de an.

să fie bine, să nu fie rău

Dintre toate retrospectivele, urmează cea mai importantă. La final de an cred că este timpul să vă spun și anumite date despre cotosra.ro. Cine, de unde, cât și cum m-a citit. Dar, înainte de toate, permiteți-mi să vă mulțumesc pentru că intrați pe acest site. Împreună cu voi, uneori, am reușit lucruri frumoase.

Cei mai mulți dintre voi sunt din România, dar mă răsfoiesc mulți și din Marea Britanie, Franța, Statele Unite, Germania, Italia, Spania și Austria. Cei din România sunt în proporție destul de mare din județul Maramureș (60%), urmați de București, județul Cluj, județul Timiș, județul Hunedoara și județul Bihor. Locațiile le-am înșirat în ordinea de unde vin cei mai mulți cititori pe acest blog.

Din numărul total de vizitatori unici, 53% sunt de sex masculin, iar 47% de sex feminin. 84% dintre voi sunteți până în 55 de ani. Restul de 16% sunt persoane de vârstă a treia.

Anul acesta majoritatea dintre voi, 51%, ați intrat de pe dispozitive mobile pe site. 45% optați în continuare pentru calculator/notebook, restul de 4% ați intrat de pe tablete.

68% dintre voi m-ați vizitat de pe Facebook, 13% intrați direct pe site iar 10% ați ajuns aici mulțumită Google. Dar să nu uităm că unii dintre voi ați ajuns aici și de la Gaben, Zoso și Ziarmm. Acestea ar fi cele mai importante surse de trafic pentru acest site.

Numărul celor care intră și citesc articolele a crescut cu 25% față de anul trecut. E bine.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*