Cine vrea un tricou de a lui Lois Abbingh?

cine vrea un tricou

Ca să nu existe dubii, vă spun că Lois Abbingh a fost foarte drăguță și mi-a răspuns pozitiv la această solicitare. Tricoul va fi cel cu numărul 8 de la naționala Olandei, oranje. Original și cu semnătura jucătoarei noastre. Cred că va fi un suvenir extrem de apreciat de majoritatea suporterilor băimăreni.cine vrea un tricou

Însă, pentru a intra în posesia acestui suvenir trebuie să faceți ceva. Ceva simplu și, zicem noi (eu și Lois), chiar benefic pentru voi și clubul HCM. Trebuie să intrați pe pagina de facebook cotosra.ro și să ne povestiți într-un comentariu la acest articol un moment care să aibă legătură cu HCM Baia Mare. Toate povestirile le va vedea și Lois, iar atunci când vom alege să știți că vor conta două lucruri.

Povestea voastră să fie totuși mai lungă de trei propoziții și să strângă destule aprecieri de la alții. Tricoul se va preda personal, după sau înainte unui meci al HCM. Aveți la dispoziție 14 zile (inclusiv 24 ianuarie) pentru a împărtăși povestea voastră și cu alți suporteri HCM. Eu cred că este destul de simplu, nu?

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*