Colind’Arte la Muzeul Judeţean de Artă

Știri din Maramureș 12 decembrie 2019
Știri din Maramureș 11 decembrie 2019

Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare», în parteneriat cu Colegiul de Arte Baia Mare organizează joi, 12 decembrie, de la ora 18, evenimentul Colind’Arte.

“Experiența sonoră pe care o propunem publicului iarna aceasta transformă emoția concertului și armonia picturilor într-un happening/performance multi-senzorial. Sunete de se­zon umplu galeriile noastre, iar colinde pe note ghidează vizitatorii prin expoziție: la fiecare pas, alte sunete…”, spune referent de specialitate-marketing din cadrul Mu­zeului Judeţean de Artă “Centrul Artistic Baia Mare”, Oana Enăşel.

Plimbarea la ceas de seară printre tablourile Centrului Artistic va fi acompaniată de elevii Colegiului de Arte Baia Mare: Daiana BUD, Andreea MARCHIȘ și Sașa NETOTEA (flaut), Eduard CSIZMADIA (clarinet), Petru SUCIU și Daniel FILIPAN vioară și de aranjamentele muzicale și improvizațiile electronice ale profesorului lor, Darie NEMEȘ BOTA. Intrarea este gratuită.

Pentru a asigura atmosfera plăcută și calitatea experienței, participarea la eveniment se face doar pe bază de rezervare telefonică la numărul 0744 580845 sau prin e-mail la adresa muzartbm@yahoo.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *