Concurs luna Decembrie

concurs aniversar

Luna decembrie, luna cadourilor. Așadar, m-am gândit să vă fac o surpriză. De aceea am zis așa: ofer trei premii prin extragere la sorți (random.org). Perioada de desfășurare a concursului este 8-19 decembrie. Vreți și detalii?

Să intrați în posesia premiilor este floare la ureche și… nu prea :). Vedeți în dreapta paginii secțiunea Categorii? De acolo alegeți Interviu. Aici, trebuie să „vă placă” un material pe care să îl distribuiți(copy/paste link) pe pagina voastră personală de facebook. După ce ați îndeplinit acest pas veți merge pe pagina de facebook cotosra.ro. Aici veți căuta albumul Concurs Decembrie și îmi veți aduce la cunoștință la poza premiului pe care îl doriți, că ați distribuit interviul ales.(un simplu am distribuit este suficient). După, și asta este cel mai IMPORTANT, trebuie să distribuiți și această postare despre concurs. Că o faceți în aceeași zi sau peste două zile, nu mă interesează (să nu o distribuiți după încheierea concursului). Veți fi verificați, iar cine nu a îndeplinit cele două condiții nu va participa la extragere. Simplu ca Bună ziua!

Acum, să facem cunoștință cu anumite aspecte administrative. Toți cei cu un cont de facebook real (cei care folosesc contul doar pentru distribuirea de concursuri vor fi eliminați, nici nu are rost să încercați!) pot participa la concurs. Mă interesează calitatea, nu cantitatea :). Puteți intra în posesia premiilor personal ori contra cost prin curierat rapid.

Premii:

Mouse Wireless– 1 buc

Power Bank Orange + cablu microUSB– 1 buc

Statie meteo cu rama foto digitala – 1 buc

premii-decembrie-pentru-site

În data de 20 decembrie, voi anunța câștigătorii pe pagina de facebook! (dacă nu îmi confirmați în timp de 7 zile calendaristice, reiau extragerea). Fie ca Moșu să vă aducă și norocu!

P.S.: orice ajutor benevol în distribuirea concursului este binevenită! 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*