Concurs luna Noiembrie

concurs aniversar

Dacă luna trecută am organizat primul concurs din istoria acestui site, luna noiembrie vine cu un nou concurs. Se vor schimba un pic datele problemei în legătură cu posibilitatea de participare și modul de desfășurare. Voi oferi patru premii prin extragere la sorți. Perioada de desfășurare a concursului este 3 noiembrie-26 noiembrie.

Ce trebuie să faceți ca să intrați în posesia premiilor? Este foarte, foarte simplu. Vedeți în dreapta paginii secțiunea Categorii? De acolo mergeți la Interviu și alegeți unul care vă convine și îl distribuiți pe pagina voastră de facebook. După ce ați îndeplinit acest pas veți merge pe pagina de facebook cotosra.ro. Aici veți căuta albumul Concurs Noiembrie și îmi veți aduce la cunoștință la poza premiului pe care îl doriți că ați distribuit interviul ales.(un simplu am distribuit este suficient)

Greu? Eu zic că nu. Doi pași și puteți câștiga un premiu frumos și util. Să clarificăm anumite asptecte administrative. Poate participa oricine, dacă deține un cont de facebook real (cei care folosesc contul doar pentru distribuirea de concursuri vor fi eliminați, nici nu are rost să încercați!). Premiile se înmânează personal sau dacă ești din altă localitate se trimite contra cost prin curierat rapid.

Premii:

CD A Poker Evening With Rock n Roll Music (pachet cărți poker inclus) – 1 buc

Stick EMTEC 8 GB Turtle – 1 buc

Rețete la cutie: Pește – 1 buc

Tablă de joc 3D Sus-Jos – 1 buc

În data de 28 noiembrie voi anunța câștigătorii pe pagina de facebook! (dacă nu îmi confirmați în timp de 7 zile calendaristice, reiau extragerea). Fortuna fie cu voi!

P.S.: orice ajutor benevol în distribuirea concursului este binevenită! 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*