Concurs luna Octombrie

concurs aniversar

Cred că a sosit timpul pentru un pas înainte pe acest site. Așadar, începând de azi până în 18 octombrie, voi organiza un concurs. Se vor oferi trei premii. Mai jos, am să vă explic și ce trebuie să faceți pentru a putea participa la acest concurs.

Ecuația este simplă. Trebuie să distribuiți această postare pe pagina voastră de facebook. După ce ați făcut acest lucru, veți merge în pagina de facebook cotosra.ro la albumul Concurs. Aici veți vedea cele trei premii pe care le ofer pentru voi. Următorul pas este să îmi confirmați că ați distribuit postarea la poza cu premiul care vă face cel mai mult cu ochiul. Este complicat?

Eu zic că nu. Premiile se vor preda personal, dar dacă doriți, se pot trimite și prin curier cu plata transportului la destinatar. Extragerea se va efectua pe platforma Random.org și o voi posta pe pagina de facebook a site-ului. Fiecare participant la acest concurs trebuie să știe că are voie să comenteze doar la unul dintre cele trei poze, deci alegeți-vă bine premiul pe care vi l-ați dori. La extragere vor participa doar acele persoane care au îndeplinit toți pașii de mai sus.

Premii:

1. GEOGRAFIKA-România Interactivă

2. Memorie stick EMTEC Panda 8GB

3. Kit Samsung SC-D7P

Toate produsele sunt noi!

Fiind primul concurs pe care îl organizez, sper într-o mobilizare exemplară din partea voastră. Dacă aveți neclarități, secțiunea de comentarii de la această postare vă stă la dispoziție. Succes!

26 de comentarii

  1. Este foarte bine ca l-ati postat, insa va rog sa nu uitati sa specificati si la premiul pe care il doriti. Iar asta se poate face doar pe pagina de facebook. Multumesc.

  2. sper sa fi facut bine! Pe FB, la fotografia cu Stick-ul de 8, am lasat link-ul distribuirii concursului! Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*