Concurs si mall de genti recomandate de Blogatu (P)

Obisnuiesc sa citesc blogul lui Marius Ovidiu Calugaru pentru a fi in tema cu toate produsele si serviciile care apar pe piata fiindca stiu ca Blogatu reprezinta girul onestitatii pietii publicitare din Romania. In mod sigur ca el nu ar recomanda un magazin, daca nu ar fi sigur de calitatea produselor, varietatea marfurilor si onestitatea preturilor si nu ar recomanda niciodata participarea la un concurs dubios.

Recent am citit un articol pe blogul sau care imi este foarte util fiindca ma orienteaza atat in alegerea unui cadou de sarbatori pentru mama, sora si prietenele mele, cat si in ceea ce priveste inscrierea la un concurs care are ca premii vouchere de reduceri din cel mai mare mall de genti din tara, Bagsy.ro, care se deschide pe 10 decembrie, 2017. Iata ce a primit Marius dupa ce s-a inscris in concurs:
“Salut, Ne bucuram ca te-ai inregistrat pe Bagsy.ro – cel mai mare mall de genti din Romania. Acum incepe distractia: recomanda Bagsy si castigi vouchere cu reduceri de pana la 150 lei.
Acceseaza linkul de verificare cont! Acceseaza linkul tau unic de recomandare si castiga cu Bagsy! Iti reamintim cum poti castiga vouchere cu reduceri: Aduna 5 prieteni care sa confirme inscrierea si castigi un voucher de 75 lei. Aduna 10 prieteni care sa confirme inscrierea si castigi un voucher de 100 lei. Aduna 20 prieteni care sa confirme inscrierea si castigi un voucher de 150 lei. Pentru intrebari suplimentare te rugam sa contactezi echipa de suport: lansare@bagsy.ro. Înscrie-te și află cum poți câștiga pe loc vouchere de până la 150 de lei!”

Cum el reprezinta pentru mine girul corectitudinii ma grabesc sa mobilizez prietenele si sa particip la concurs, dar astept deschiderea mallului cu nerabdare fiindca ador gentile!
Prin natura profesiei am nevoie de cat mai multe posete incapatoare pentru serviciu fiindca tin in ele documente, pixuri, trusa de machiaj, dar si portofelul cu bani si carduri.
La festivitati se impune sa schimb geanta cu una de dimensiuni mai mici si mai eleganta.

In concluzie: de la Blogatu ma informez si actionez in directia indicate de el fiindca stiu ca vrea binele oamenilor si nu promoveaza produse dubioase sau lipsite de valoare!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*