Cu garaje sau fără garaje?

demolare garaje

Mi-am petrecut trei ani din viață în Cluj(nu, nu îi spun Napoca nici în ruptul capului!). Citesc zilnic anumite ziare online din orașul de pe Someș, astfel am avut norocul să citesc o știre SENZAȚIONALĂ. Emil Boc, primar de Cluj,  a decis ca din anul 2015, cu tot ce implică acest lucru, va trece la demolările garajelor(legale și ilegale) din municipiul reședință de județ.

Deci? Cum sună asta? Eu zic că și prin Baia Mare ar fi necesară o astfel de inițiativă. Nu vi se pare că suntem printre puținele țări care au asemenea monstruozități? Mulți nici nu le folosesc pentru mașini, țin cu totul altceva acolo(de obicei, sunt folosite ca și cămări). Zvonuri că s-ar dori și la noi așa ceva au apărut deja. Iar foc fără fum nu există, corect?

Deci aștept să îmi răspundeți, eventual să mă și ajutați să aflu părerea cât mai multor băimăreni. Avem sau nu avem nevoie de garaje în orașul Școlii de Pictură?

[polldaddy poll=8182799]

FOTO

2 comentarii

  1. Atunci cand cetatenii vor avea variante pentru parcarea masinilor in conditii de siguranta, se poate lua si varianta demolarii garajelor. Cred ca o sa mai treaca multi ani pana cand vom avea parcari subterane/supraterane.

  2. Am locuit 9 luni in UK si am vizitat Belgia, Franta, Olanda, Germania, Austria etc, singurele tari unde am vazut garaje au fost cele din fostul bloc comunist. Nici la cei de acolo nu am vazut peste tot parcari supra- sau subterane.

1 trackback / pingback

  1. Cu garaje sau fara garaje?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*