Cu prietenii în Log Out.

terasa log out baia mare

La toți le vine rândul. Pac-pac, apare Cotos cu haverii să vă încerce. Și după scrie despre voi pe blog. No, bun. Acum că am stabilit regulile, să vă spun cum a fost vineri după masa la Log Out.

Am stat pe terasă. Nu, de data aceasta nu ne-am dus în grădină. Eram cu prințesele, iar ele aveau nevoie de loc de joacă. Și atunci preferăm terasa care dă spre Centrul Vechi.

Am observat că față de anul trecut cei de aici și-au schimbat mesele și scaunele. Bravo. Mă îndoiesc că le poate fura cineva, sunt destul de grele. Servirea a fost rapidă. Chiar ultra rapidă. Am comandat trei pizza ( Prosciutto Funghi, Margherita și Log Out) și un hamburger de vită. No, ideea este că toată lumea a fost încântată.  Aduse la timp, cu aferentul sos de porodici și gustoase.

Prețurile nu sunt exagerate, cea mai scumpă pizza a fost 31 de lei și sunt destul de mari. Berea și sucul 7 lei, freshul vreo 13 iar limonada parcă tot pe acolo. Per total am fost mulțumiți atât de servicii, cât și de ce am comandat.

Mai venim. Prin învăluire. Data viitoare atacăm și grădina. Și îmi cumpăr un hamburger. Musai!

p.s.: paparazzo style: am văzut cum USR-iștii cheltuiau forinții primiți în dar de la Soros în grădina Log Out! Da, erau chiar ei. Da, erau chiar forinți!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*