Cum a ajuns Minaur Baia Mare în această situație???

cum a ajuns baia mare

Cred că aș avea nevoie de o zi întreagă ca să înșir ceea ce se știe, dar nu se zice prin presa băimăreană. Sau, mă rog, puțini au curajul să o facă. Repercursiunile pentru unii pot fi grave, credeți-mă pe cuvânt, nu este ușor să lucrezi azi în presa din Baia Mare.

Prin anul 2011 Minaur Baia Mare retrograda. Pentru prima dată în istoria sa de 42 de ani. Nu am stat mult acolo, dar acea perioadă reprezintă una dintre cele mai mari rușini din istoria acestui club. Echipa a promovat și nimeni, dar nu nimeni nu se aștepta la ceea ce urma. Nici măcar oamenii din conducere.

După un sezon modest, au urmat pregătirile pentru sezonul 2014/2015. Și aici s-a cam rupt filmul. Cu un antrenor bun și o echipă foarte unită, băieții au reușit tripla pentru prima dată în istoria acestui club. Dar deja începuseră problemele legate de bani. Salarii întârziate, presiuni etc. Să nu uităm că la festivitatea de premiere a campionilor a lipsit omul care și-a arogat meritele pentru fiecare victorie.

Prin octombrie a descins și DNA la sediul clubului, să fie tot pachetul complet. Dintr-o echipă unită, bună, de ce să nu recunoaștem, am ajuns în derivă totală. Jocul nu a mers, băieții erau cu gândul în altă parte, se vedea cu ochiul liber. Când nu ți-ai primit banii cu lunile, mi se pare și normal să te gândești la ziua de mâine.

Ieri, 10 băieți și cu stafful tehnic au dat dovadă de caracter. Puteau să nu joace, nu cred că se supăra nimeni. În schimb, ei au intrat pe teren și au luptat. Iar acest lucru trebuie să facem și noi. Miercuri vă aștept pe toți la Sala Sporturilor, este probabil ultima șansă de a mulțumi acestor băieți pentru ultimul an jumătate.

Și, da, de vină pentru această situație ingrată este toată conducere administrativă de la acest club, în frunte cu băimăreanul no.1. Iar voi, băimăreni, nu vă mai lăsați prostiți și mințiți. Când noi ziceam că primarul nostru vorbește baliverne, nu ne-ați crezut. Uite, că omul nu și-a respectat cuvântul dat în fața jucătorilor. Că, de ce nu?

2 comentarii

  1. Sper ca baimarenii sa se trezesca la urmatoarele alegeri si sa-l dea jos pe acest grandoman de primar. O persoana mincinoasa, razbunatoare, inconjurata de o armata de pupincuristi si hoti. Pacat, mare pacat de acest minunat club Minaur care a ajuns la mina unui asemenea circar. Primaria este bine ca ajuta sportul, dar nu ar trebui sa fie singura care o face. Adevarul este ca se simte nevoia unor persoane competente la conducerea clubului, cu idei noi si din afara sferei de influenta a Cetateanului nr.1

  2. Da cine e baimareanul no.1? Chereches? Ne-a dezamagit pe noi iubitori de handbal cred ca nici tu domnule primar nu stii ce vrei sa faci cu sportul baimarean. Abia astept noile alegeri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*