Cumpărați local

produsinmaramures

Săptămâna trecută, în hipermarketul Cora din Baia Mare, și-au făcut apariția producătorii din Maramureș. Nu, nu cu vreun stand, cum se întâmplă de obicei, de data aceasta au luat loc pe raft lângă restul producătorilor.

Produsele din Maramureș sunt vizibile și ușor de găsit. Fiecare dintre ele are un fluturaș cu Produs în Maramureș. Produsele sunt din diverse ramuri ale economiei, însă cele mai multe sunt produse de panificație și măcelărie.

Promovând aceste produse și noi cumpărându-le, facem cel mai mare bine care se poate face pentru acest județ: ajutăm economia locală. Gândiți-vă că banii se vor roti aici, în Maramureș prin crearea de locuri noi de muncă, generând mai multe produse etc.

Sper ca inițiativa celor de la Cora să fie preluată și de alte hypermarketuri. Încurajând producătorii locali creștem economia. Începutul a fost mai greu. Acum, mai trebuie să preia și alții modelul.

Foto

5 comentarii

  1. La Auchan Baia Mare este deja un stand cu produse din Maramures. 😉

    Ar fi de preferat sa fie comercializate produse locale in mai multe hypermakerturi si supermarketuri din urbe.

  2. Da, standuri au mai fost. Insa, pe raft, alaturi de celelalte marci zic eu ca e mai bine pentru producatori.

  3. E un semn bun. Pînă acum încercam să cumpăr produse din România. De acum o să încerc să cumpăr produse din Maramureș 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*