Cupa României la handbal feminin rămâne la noi!!!

echipa hcm baia mare 2015

Pentru a treia oară în istoria clubului HCM Baia Mare, fetele au reușit să cucerească o nouă Cupă a României la handbal feminin. A fost un meci greu, probabil unul dintre cele mai muncite trofee de până acum. Dar ne-am descurcat bine, iar trofeul rămâne pentru încă un an la noi!

Urmează lupta pentru titlul național, iar aceasta se anunță cu siguranță una extrem de dificilă. De aceea, fetele au nevoie de S U P O R T E R I mai mult ca oricând. Din păcate, după umila mea părere și a altora, atmsosfera de la meciurile fetelor este una mai puțin spectaculoasă ca acum un an, de exemplu.

Asta s-a văzut cel mai bine ieri, atunci când CSM bucurești a preluat conducerea. Din 3000 de oameni, aproximativ 80% au amuțit. Cel puțin așa s-a auzit la tv. Ca să fie spectacol și o atmosferă pe măsură, nu avem nevoie de 3000 de fanatici (nu că nu ar fi frumos), dar avem nevoie de 3000 de S U P O R T E R I.

Așadar, înainte de finala Campionatului Național, să vă gândiți bine la modul în care vă veți manifesta. Haideți să lăsăm vuvuzela acasă și să fluierăm/urlăm. Haideți să lăsăm telefoanele în buzunar și să aplaudăm. Haideți să fim publicul băimărean de la finala cu Borussia Dortmund. Se întâmpla în 2002, însă pentru mine rămâne cel mai frumos public HCM din toate timpurile.

Felicitări pentru trofeu, dar greul abia acum începe!

foto

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*