Dale de beton peste dale de beton

daledebetoninbaiamare

Având un membru de familie ce necesită plimbări dese și variate, am norocul să observ schimbările din oraș. Bune, rele, dar să știți că orașul vibrează de ele. Am observat că nu există cartier unde să nu fie organizat vreun șantier. Din păcate, plimbându-te, observi și greșelile.

Dacă ați ajunge vreodată în Parcul Regina Maria din Baia Mare, ați fi super încântați. E un loc foarte frumos, care are alei întreținute, locuri de joacă, trenuleț pentru copii etc. Însă, are și o mare bubă, zic eu.

Priviți imaginile și spune-ți voi dacă vi se pare ceva în neregulă. Prea multe bănci, așa-i? Prea multe dale de beton, nu? Parcă s-ar fi putut aranja altfel, într-un mod mai prietenos cu natura și mediul încojurător.

Acum stă la latitudinea actualei administrații să rezolve o problemă inestetică din parc. Cred că avem destui studenți la peisagistică, care să remodeleze acest „depozit” de dale de beton.

daledebetoninparc

9 comentarii

  1. Mult mai enervanta mi se pare parcarea din (!) parc, unde toti manelistii isi parcheaza masinile, de cele mai multe ori aiurea, in loc sa le lase pe str. Valea Rosie si sa faca cativa metri cu spitarii aurii.

  2. Asa e de cand lumea. Inainte nu au fost dale, a fost beton. Iar bancile, daca te duci vara sau in weekendurile cu vreme buna, sunt full de oameni, de bunici, copii. Mno, dar carcoteala e si aia o treaba.

  3. Si daca e asa de cand e lumea, trebuie sa ramana la fel? Nu se poate regandi? Nu se poate folosi mai mult verde? Intreb si eu 🙂

  4. Daca si bancile te incurca , esti penibil . Ati venit cu cursa de oras si acum nu va place peisajul .

  5. nu toti au vizioune artistica, simt estetic sau nu se pricep nicidecum la peisagistica… cu atat mai trist cu cat astfel de oameni sunt solicitati sa faca astfel de lucrari/ proiecte…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*