De 8 Martie la Ayo Restaurant.

ayo restaurant

No, având în vedere că sunt înconjurat de femei (nevastă+copil) și la fel este și un prieten, ne-am gândit din timp să le ducem undeva de ziua lor (nu că restul zilelor nu ar fi a lor). Ne-am tot gândit noi unde să le ducem și într-un final am ales Ayo Restaurant. Da, acolo pe Unirii în spate la Electrica lângă spațiul de joacă (mai exact ca Google Maps!).

Am fost pentru prima dată și cu siguranță o să mă mai duc. Asta ca să stabilim din capul locului. Localul este frumos, nu extrem de spațios dar foarte familiar. Aranjat cu bun gust și cu vedere în bucătărie. Ceea ce mi se pare important. No, ce să faci, nu ai mereu încredere în localurile din țara asta.

Servirea a fost promptă, ospătărița nu ne-a uitat nici o clipă chiar dacă localul era plin. Am fost șase persoane și am achitat 170 de lei. Coaste, mușchi țigănesc cu ceapă călită, șnițel, caș pane, bere, vin, limonadă. Cam asta s-a consumat la masa noastră. Au fost bune, nu aveam nimic de reproșat la final.

Per total o experiență bună. După ani de zile în care în acel spațiu au tot fost afaceri falimentare sper ca măcar acum să reușească cineva acolo.

Eu vă recomand să treceți pe acolo și să încercați ceva de pe meniu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*