De ce fitness-ul? (P)

De multe ori, cand auzim de fitness ne gandim la acele exercitii dedicate in special doamnelor si domnisoarelor. Nimic mai fals! Fitness-ul, pe langa faptul ca mentine si imbunatateste musculatura, ajuta la eliminarea kilogramelor in pus precum si la cresterea masei musculare, in functe de exercitiile practicate. De aceea, sunt foarte multi barbati care practica sau ar trebui sa practice fitness-ul. Ce poate nu stiati, este faptul ca acesta este un sport strans legat de culturism. De asemenea, este demonstrat faptul ca cei ce practica fitness au o stare mentala mai buna si un psihic puternic. Este o activitate ce inlatura starile de depresie si anxietate. In alte cuvine, pentru cei ce isi doresc ca dictonul lui Juvenal “mens sana in corpore sano” sa li se aplice, trebuie sa practice fitness.

Pentru a practica acest sport intr-un mod cat mai corect si pentru a avea rezultate cat mai bune, este recomandata folosirea unui aparat multifunctional.

Acesta este ideal pentru efectuarea mai multor tipuri de exercitii insa, mare atentie, acest aparat trebuie folosit sub supreavegherea unui instructor de fitness sau de catre cei ce sunt profesionisti. La InSportLine gasiti un aparat multifunctional ce va poate ajuta in efectuarea a peste 100 de tipuri de exercitii fizice. Calitatea exceptionala a dispozitivului, il face perfect pentru o sala de sport si pentru a fi folosit de persoanele ce fac din fitness o devarata performanta.

Desi nu este folosita neaparat pentru cei ce practica fitness, totusi, este indicat, pentru a reduce durerile de spate, musculare sau articulare, pentru un tonus metal si fizic foarte bun si pentru a evita o gama larga de afectiuni, sa folosim, mereu sub supraveghere, masa inversie. Tot la InSport line puteti achizitiona acest aparat, la un pret foarte bun. Este recomandat de medicii terapeuti in special pentru afectiunile usoare ale coloanei vertebrale. Chiar daca nu avem nicio problema de sanatate, putem folosi masa de inversie pentru preventie.

Utilizarea celor doua dispozitive de catre practicantii de fitness este ideala pentru a avea un corp frumos, dar si sanatos. Fitness-ul este un sport foarte bun si, pentru cei ce persevereaza, acesta poate deveni un stil de viata.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*