De ce iubim atat de mult hotelurile cu piscina? (P)

Știri din Maramureș 19 decembrie 2019
Mi-am anunțat candidatura la funcția de consilier local

Te-ai intrebat vreodata de ce este important ca hotelurile din ziua de astazi sa aiba o piscina? Raspunsul scurt: pentru ca oaspetii le doresc! Chiar si iarna, o piscina interioara va fi apreciata. Pana la urma, asta inseamna “ospitalitatea hoteliera”, nu-i asa? Confortul si bunastarea celor ce se cazeaza – un room service eficient, internet accesibil, camere bine intretinute, optiuni bune de servire a mesei. Oamenii cauta toate aceste lucruri atunci cand fac o rezervare la un hotel (din tara sau din strainatate). Oaspetii isi doresc si piscine cu temperatura controlata, sauna, unde sa se relaxeze si sa petreaca timpul liber.

Nu asta cautam cu totii, astazi, ca si locuitori urbani moderni? 

Insa cum a inceput aceasta moda?

Se prea poate ca totul sa fi pornit dupa al Doilea Razboi Mondial, cand in SUA (si mai precis in California de sud si in Florida) hotelurile locale au inceput sa construiasca piscine pentru a-i face pe oaspeti sa isi prelungeasca sederea – mai ales ca acolo era si Disneyland. Resorturile hoteliere din aceste state si din Hawaii au preluat la scurt timp “trendul”. 

Iata cateva dintre motivele pentru care oamenii iubesc sa petreaca timp la piscina:

  1. Apa nu este sarata

Chiar si langa mare, multi oameni vor prefera piscina hotelului. Apa este mai prietenoasa cu parul si poti petrece mult mai mult timp in piscina, indiferent de valurile marii din apropiere.

  1. Piscina este curatata in mod regulat

Sistemele de astazi de intretinere a piscinelor sunt foarte performante.

  1. Siguranta crescuta

Scapa de grija meduzelor, a apei adanci sau a valurilor mari. Apa mica este sigura.

  1. Copii pot inota

Apa transparenta, curata, este sigura pentru cei mici. Unele piscine de hotel au sectiuni special amenajate pentru cei micuti, unde apa este foarte mica. 

  1. Recomandata pentru inima

Daca inoti in mod regulat, ai o inima puternica. Miscarea face bine intregului organism iar inotul este un sport curat “fara transpiratie”.

  1. Poti controla temperatura apei

Piscina incalzita (sau racita) face sederea in apa mult-mult mai placuta, in orice anotimp. 

  1. O modalitate excelenta de relaxare

Cum sa inchei o zi foarte incarcata decat printr-o baie la piscina? Cum sa te relaxezi mai bine decat pe un sezlong, cu o muzica buna si ceva delicios de baut?

Recomandarea noastra pentru hotel cu piscina in Baia Mare – Lostrita

Deschisa publicului in anul 2019, noua zona spa a hotelului Lostrita din Baia Mare este compusa dintr-o piscina interioara incalzita, sauna umeda, sauna uscata si sala pentru masaj.

Piscina, potrivita atat pentru adulti cat si pentru copii, are o adancime a apei de 1.2 m si este echipata cu sistem de inot contra curent si masaj prin jet de apa. Suna bine, nu?

Accesul la piscina interioara si la sauna este gratuit pentru oaspetii hotelului – orele de functionare sunt afisate la receptie.

Cateva poze mai jos… iar aici poti urmari TURUL virtual!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *