De ce nu am fost la protestele din Baia Mare?

Există viață după eMM TV?
Știri din Maramureș 9 noiembrie 2015

protestele din baia mareM-au întrebat câțiva prieteni de ce nu am fost și eu la așa-zisele proteste din orașul de pe Săsar. Nu de alta, dar în anii trecuți dacă am rezonat cu ideea unui protest, nu am lipsit de acolo. M-am gândit să vă spun pe scurt câteva motive pentru care am decis să stau deoparte.

Primul și cel mai important motiv ar fi din cauza celor care au ieșit în față. Unii suferă de ipocrizie grasă și sunt în căutarea unui capital de imagine, iar astfel au denaturat cu totul scopul acestor manifestări. Să nu uităm că țara își dorește schimbarea ÎNTREGII clase politice și a tentaculelor sale. Deci, toți, dar absolut toți sunt infecți!

Apoi sunt contestatarii acestor proteste. Unii mai vehemenți, alții mai puțin. Dar mi-e o lehamite când vâd că unii au folosit aceste proteste DOAR pentru a-și rezolva anumite vendete pe plan local. Chiar nu înțelegeți că protestarii de bună credință, cei fără motivație financiară și politică, își doresc schimbarea TUTUROR???

Nu știu dacă am pierdut lupta, dar au reușit să dezbine. Sper doar că nu vom fii puși în situația ingrată de a alege iar dintre aceste scârbe politice.

foto: Bogdan Groza

 

Comentarii

  1. By Floca

  2. By Floca

  3. By cotos

  4. By Gaboree

  5. By cotos

  6. By iulia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *