De ce nu comentați?

sectiunea-de-comentarii

Acum să nu credeți că de asta depinde viața mea, însă aș vrea totuși să aflu de la voi, cei care mă citiți, de ce nu comentați mai des pe aici. Vi se pare greu secțiunea de comentarii? Vi se par anoste articolele (deși, mă îndoiesc, pentru că pe facebook și grupuri se comentează!)?

Eu îmi doresc să contruiesc o comunitate activă în jurul acestui blog. Oameni cu păreri, oameni care să discute liber (dar în limita bunului simț) despre orice. Mi-aș dori mai multă activitate în secțiunea de comentarii, cititori am, însă posibil să fie prea comozi.

Din august, m-am gândit să premiez câte un cititor mai vorbăreț de pe aici. Veți vedea la începutul lunii despre ce este vorba și care este și răsplata. Până atunci sunt deschis la sugestii, critici și laude :)). Nu vă sfiiți să comentați.

 

 

8 comentarii

  1. Cred ca lumea comenteaza mai greu aici si mai usor pe Facebook datorita campurilor ce trebuie completate…. aici ai 2, 3 …pe Facebook doar dai click si scrii 🙂 Si eu patesc la fel pe blogul meu, cu unele exceptii.

  2. DIn comoditate, din graba, si cum zice si Stef, is prea multe de completat si ne-am invatat tare comozi.
    Si daca tot ai deschis subiectul asta curios, primul premiu il dau io. Numa sa ma anunti 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*